nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Jimmy

Geboortejaar: februari 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 57
Gewicht: 20
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 17-04-2022
Toegevoegd:
10-02-2021

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Update 17 april 2022: Jimmy, de hond met de eeuwige glimlach.

Hij zit nu ruim een ​​jaar bij ons in het asiel. We snappen het niet. We begrijpen echt niet dat een hond zo mooi, zo braaf, zo zacht, speels en liefdevol, dat hij nog steeds geen eigen familie gevonden heeft. We begrijpen niet dat niemand hem nog heeft opgemerkt.

Jimmy is een vrolijke, onderdanige en speelse hond en hij kan met alle honden overweg. Ook kinderen en volwassenen vindt hij erg leuk, hij is heel gehoorzaam en lief. Jimmy heeft echt alles ook omdat hij zo mooi is!

Bovendien is Jimmy er, dankzij de aandacht en de goede zorg voor hem, in geslaagd om zijn leishmania negatief te krijgen (hij had twijfelachtige waarden toen hij werd gered), zodat hij nu volledig gezond is. Hij heeft geen medicatie nodig, alleen een bloedcontrole om de 6 maanden.

Echt, we vinden het heel erg dat er meer dan een jaar is verstreken en dat niemand (echt niemand) interesse voor Jimmy heeft getoond. Hij is een hond uit duizenden, echt een heel speciaal maatje. 12 nieuwe foto's en video geplaatst.

Input 10 februari 2021: Jimmy werd aan het einde van het jachtseizoen in de steek gelaten. Ze hadden ons verteld  dat hij in de steek was gelaten, maar toen we hem wilden ophalen konden we hem niet vinden, hij was al weg. We zijn dagen op zoek geweest, totdat we hem eindelijk vonden. Jimmy was een beetje bang, maar hij kwam naar ons toe toen hij zag dat we lekker eten voor hem hadden. Toen begon hij te eten en met zijn staart te kwispelen. De eerste nacht heeft bij doorgebracht bij een vrijwilliger thuis, en hij gedroeg zich erg goed, hij blafte niet, hij poepte en plaste buiten, en hij was erg onderdanig naar de andere honden en de kat. De volgende dag is hij naar het asiel gegaan, waar hij goed is geïntegreerd met de andere honden. Jimmy is een zachtaardige, grappige, lieve, speelse, onderdanige en gehoorzame hond. Met andere honden is hij erg speels, grappig, onderdanig en vriendelijk en ook met katten is hij ok, Jimmy kan zonder problemen met katten samenleven. Met mensen is hij heel zacht, hij houdt van mensen en van knuffels. Jimmy’s bloedwaarde is twijfelachtig voor leishmania (1/80), hij krijgt nu elke 24 uur 2 pilletjes allopurinol van 100 mg., hij is negatief voor de andere Middellandse zeeziekten. Wie geeft Jimmy een kans en gaat een hondenleven lang genieten van deze leuke jongen.

 

Video

dogstars