nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nuka - NL

Geboortejaar: oktober 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Toegevoegd:
11-12-2020

Omschrijving

In de opvang in Belgie:

Nuka is een lieve schat, hij kwam bij ons met heel veel angst voor van alles en nog wat. Heel onzeker en constant alert. Zijn eerste wandelingen waren voor hem heel spannend. Hij had voor alles angst, fietsen, auto’s, paaltjes, blikjes op de grond, putdeksels. Na een paar maanden is dit al heel goed verbeterd maar hij is nog altijd heel alert.

Wandelen in de bos doet Nuka heel graag en goed. Deze lieverd past het best en een stabiel gezin, nog beter bij mensen die veel thuis zijn. Liefst niet te kleine kinderen. Hij kan zeer goed met onze honden hier in huis overweg maar het beste is dat hij geplaats wordt als enige hond zodat hij de volle 100% aandacht krijgt die hij zeker nodig heeft en ook verdient. Waarom alleen? zodat hij niet te veel prikkels krijgt.

Voor Nuka zou het ook leuk zijn als zijn nieuwe baasjes een tuin hebben waar hij in kan vertoeven en ze moeten zeker niet in een stad wonen!!!

Bij het slapen gaan ’s avonds gaat hij flink in de bench en is hij heel de nacht flink. Als hij mee rijdt in de auto is het het best om hem in een bench te doen want als hij los in de auto is krijgt hij te veel prikkels en doet hij de hele weg niets anders dan blaffen en piepen, in de bench is hij rustig. Hij krijgt op dit moment nog medicatie (fluoscone 20mg) zodat hij meer rust krijgt in zijn hoofdje en dat helpt behoorlijk goed. Voor dit lieve maar nog onzekere mannetje zijn we op zoek naar een lief baasje dat ervaring heeft met angstige hondjes en die hem met de nodige tijd en geduld willen verder willen begeleiden naar een leventje zonder angst.

(Input 11 december 2020)