nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Hipo

Geboortejaar: maart 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
30-11-2020

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Hipo zijn baasje werd ziek en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Dit was Hipo zijn geluk want hij werd door de sociale diensten daar weggehaald en naar het asiel gebracht. Hipo weet het niet...maar er is nog nooit goed voor hem gezorgd. Hij werd dan wel niet geslagen, en had altijd een volle bak eten en hier en daar een beetje liefde maar een echt hondenleven zoals het hoort, heeft hij nog nooit gehad. Als puppy heeft hij een ongeluk gehad en hebben ze hem gewoon zo gelaten, zonder enige hulp, waardoor hij nu een oude breuk heeft in zijn achterpootje waar, na de nodige testen en onderzoeken, volgens de specialist helaas inmiddels niks meer aan te doen is. Dit zorgt er voor dat hij kreupelt, krom loopt en af en toe zelfs gekke sprongetjes maakt. Maar ondanks dat het een "raar" gezicht is...heeft Hipo er geen last van en voelt hij zich er ook duidelijk niet minder door. Hij springt en speelt en rent als de beste en is gewoon een heerlijk, ongecompliceerd en vrolijke jonge hond zonder trauma’s of onzekerheden. Hij kan super goed met andere honden en kent de hondentaal goed. De slimmerik weet dan ook precies tot hoever hij kan gaan om de rest uit te dagen voor een wedstrijdje rennen of lekker ravotten. Dit houdt hem gelukkig uit problemen in het asiel!

Hipo vindt alles en iedereen even leuk en gezellig en is een heerlijke knuffelkont. Hij staat altijd klaar voor een knuffel, een lange buitenwandeling of een spelletje met de tennisbal wat hij ook ge-wel-dig vindt!

Hipo is ook dol op kinderen en hij kan, hier in het asiel, ook met katten samen. Eigenlijk  is dit kleine ventje met zijn besmettelijke levenslust en vrolijkheid gewoon een aanwinst voor iedere familie die iets verder weet te kijken dan zijn kleine "handicap". Eén ding is zeker...diegene die hem zijn welverdiende kans en zachte mand geeft, zal geen dag zonder gezelligheid hebben met deze leuke, trouwe vriend aan zijn of haar zijde!

(Input 30 november 2020)