nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Miel

Geboortejaar: juli 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 42
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 02-01-2021
Toegevoegd:
30-11-2020

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Update 2 januari 2021: Miel en Ámbar zijn twee hele lieve en brave zusjes, ze waren bang toen ze bij ons kwamen maar beetje bij beetje hebben ze vertrouwen gekregen in de vrijwilligers, alhoewel ze nog steeds wel een beetje verlegen blijven. Ze zijn heel hecht met elkaar en ook nieuwsgierig, ze vinden het heerlijk om altijd bij elkaar te zijn. Ze wegen rond de 10 kilo, dus ze zijn niet zo groot.

Miel en Ámbar zijn sociaal met andere honden (zowel met mannetjes als met vrouwtjes), hoewel Miel wel een beetje blaft als ze tijdens de wandeling andere honden tegenkomt die groter zijn dan zij. Ze hebben nooit lelijk gedaan naar mensen of dieren en zijn goed in de omgang. Miel en Ámbar zijn actief maar genieten ook van hun momenten van ontspanning. Ze kunnen al heel goed aan de riem lopen en vinden het heerlijk als we met ze naar het hondenpark gaan, omdat ze dol zijn op rennen en spelen op het gras. Voor Miel en Ámbar zoeken we aan familie die hen samen wil adopteren want toen we een keer hebben geprobeerd ze te scheiden rende Ámbar weg op zoek naar haar zus Miel, en raakte ze verdwaald. Ze zijn zo hecht met elkaar dat ze meteen weer naar elkaar toe gingen zodra ze elkaar zagen. Daarom is een gezamenlijke adoptie het beste voor hen. Miel en Ámbar hebben een thuis nodig waar ze uiteindelijk het volledige vertrouwen in mensen zullen herwinnen en waar ze zullen ervaren wat de betekenis van familie, thuis en liefde is. 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 30 november 2020: Miel (bruin) en Ámbar (bruin en wit), zijn twee zusjes die gevonden werden toen ze op straat ronddwaalden, ze waren altijd samen. Ze zijn klein van formaat. Beiden zijn een beetje verlegen, maar geen van beiden heeft ooit lelijk gedaan. Miel is de meest sociale van de twee, zij is wat minder schuw dan Ámbar. Hoewel ze pas 1 week bij ons zijn, laat zij zich perfect behandelen en kwispelt ze zelfs al met haar staart. Ze zijn beide sociaal met andere hondjes, zowel met mannetjes als met vrouwtjes, met katten zijn ze niet getest. We weten niets over hun leven voordat ze in het asiel kwamen, maar als we zo naar ze kijken, weten we bijna wel zeker dat ze het niet naar hun zin hebben gehad. Ze zijn erg close samen en we willen ze liever niet scheiden, dus wat we voor hen zoeken is een gezin dat ruimte heeft voor beide hondjes. Een familie, of baasje, die begrijpt dat ze een beetje geduld nodig hebben om hun vertrouwen in de mens volledig te herstellen. We zijn er van overtuigd dat dit snel zal gebeuren en dat Miel en Ámbar dan erg gelukkig zullen worden.