nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Slinky

Geboortejaar: oktober 2015
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 38
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 05-12-2020
Toegevoegd:
17-11-2020

Omschrijving

Asiel Apama:

Update 2 december 2020: Slinky is een actief hondje, hij wil het liefst de hele dag bij zijn opvang moeder zijn. Hij woont bij een vrijwilligster in de pleeg omdat de opvang vol is. Slinky gaat elke dag met de vrijwilligster mee naar het asiel en is de hele tijd op onderzoek en bij haar, hij geeft zich niet neer. Maar ... als het donker wordt en hij heeft zijn buikje vol ... dan slaapt hij in zijn mand en beweegt de hele nacht niet. Slinky blaft helemaal niet, hij vindt het heerlijk om onder zijn deken te liggen. In het begin blafte hij veel in de auto in zijn kennel maar nu ... hij is fantastisch !! Hij wil nu het liefst alleen in de auto gaan en daar de hele tijd rustig gaan liggen, hij weet inmiddels dat de auto zo slecht niet is.

Input 17 november 2020: Slinky werd op 11 oktober 2020 gered van een rijksweg. Een van onze vrijwilligers heeft hem gevonden. Toen ze terug kwamen uit het asiel zagen ze hem midden op de weg lopen. Ze stopten de auto en voordat ze de deuren konden openen, rende hij al naar hen toe.

Zoals altijd had hij geen chip maar zat hij wel onder de vlooien. We moesten hem naar het asiel brengen omdat al onze pleeggezinnen vol zitten. Maar Slinky voelde zich erg ongelukkig in het asiel. We hadden alleen nog een kleine kennel voor hem omdat we geen andere plek hadden en hij bleef maar huilen toen we hem opsloten. Slinky kan goed overweg met andere honden en is erg aanhankelijk met mensen. Hij vindt het heerlijk om aangehaald te worden en in de buurt van de vrijwilligers te zitten. Eind oktober hebben we weer een hond gered en omdat dat een noodgeval was moest wie die hond  in Slinky’s kennel plaatsen. Sindsdien woont het kleine mannetje in een pleeggezin. Daar leerde hij de katten, die daar ook wonen, kennen en hij vond ze niet zo leuk maar langzaam raakte hij eraan gewend. Slinky houdt erg van kalmte en rust en wil graag in het middelpunt van de belangstelling staan ​​als het om andere honden gaat. Slinky heeft een familie nodig die hem overspoelt met liefde. Bent u die familie? Geef hem dan een plekje in uw huis en uw hart want hij verdient een veel beter leven dan hij tot nu toe had.