nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gala

Geboortejaar: september 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 67
Gewicht: 26
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-10-2020

Omschrijving

La Huella Verde Olvera:

Update 22 april 2021: Gala is nog steeds dikke maatjes met haar pleegmoeder, ze is wel nog steeds voorzichtig met mannen maar hier wordt hard aan gewerkt. Ze heeft tijd nodig om daaraan te wennen, maar dat komt volgens de opvangfamilie wel goed. Het zou voor Gala ook goed zijn als er bij haar nieuwe familie al een stabiel maatje is, die heeft ze wel nodig om haar te ondersteunen. 4 nieuwe foto’s en een video toegevoegd

Update 8 februari 2021: Gala is inmiddels gesteriliseerd en zit nu in een pleeggezin. Haar pleegmoeder is verliefd op haar want Gala is zo’n lieve hond, ze is zindelijk, braaf, gehoorzaam en heel liefdevol. Ze is ook goed met katten. Gala houdt van wandelingen in de natuur en spelen met andere honden. Het is echt een perfect hondje, ze is erg onderdanig met honden en houdt ook van kinderen. Gala wacht nog steeds op het moment dat een lieve familie met een eigen warm mandje zich voor haar meldt. 15 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 16 oktober 2020: Gala bezocht al weken het huis van één van onze vrijwilligers op zoek naar eten. Ze was een beetje bang en kwam niet heel dicht in de buurt. Na een aantal weken haar te hebben gevoerd, vertrouwde Gala onze collega en kon ze worden gered. Toen ze haar eerste knuffel kreeg, liet ze zich op de grond vallen om nog meer knuffels te krijgen, ze is heel zacht en lief. Ze had wonden op haar gezicht die we in het asiel hebben laten helen, ze liet zich elke dag behandelen en ondanks de pijn bewoog ze niet omdat ze waarschijnlijk wist dat we haar hielpen. We denken dat ze in de steek is gelaten omdat ze geen "raszuivere podenco of galgo" is, ze is ook te zachtaardig om te jagen. Als we een korte omschrijving van haar karakter moeten geven dan is dat: heel lief, actief als ze speelt maar rustig als ze in huis is, blaft niet, kortom Gala is een erg zachte en brave hond. Met andere honden is ze erg speels, zacht en onderdanig, ze is altijd blij als ze bij hen is en is erg vriendelijk. Gala speelt ook graag met de bal. Met katten is ze niet getest. Gala is een erg leuke hond ook met mensen, ze is niet bang, in het begin misschien wat verlegen voor vreemden, maar als ze je eenmaal kent is ze heel lief en zachtaardig. Gala kan niet wachten tot iemand haar opmerkt, iemand die voor haar een lekker warm mandje heeft.

 

Video