nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Almarita

Geboortejaar: januari 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 05-11-2020
Toegevoegd:
14-10-2020

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Almarita... wat een unieke verschijning met haar verlegen maar eeuwige glimlach en die prachtige spikkels gecombineerd met haar wilde ruwe haren! Deze lieverd is nog een beetje verlegen met vreemde mensen maar haar nieuwsgierigheid overwint al snel. Almarita is heerlijk ondernemend, vrolijk en ontzettend slim en leergierig. Ze werd helemaal alleen in de bergen gevonden met een lelijke wond op haar hoofd. Ze was erg bang voor ons maar dankzij de opvang heeft ze haar vertrouwen in de mens al dubbel en dwars terug gevonden!  Haar aanpassingsvermogen in zo een korte tijd is wonderbaarlijk!

Almarita is gek op andere honden en kan met iedereen goed. Groot, klein, jong of oud ze krijgt iedereen zo gek om gezellig te spelen! Ook de katten in huis zijn absoluut geen probleem voor haar en ook met hen gedraagt deze allemans vriendin zich vanaf het eerste moment voorbeeldig.

Almarita wist duidelijk nog niet wat een riem was toen ze werd gevonden maar inmiddels weet ze dat de riem positief is want dan mag ze lekker mee gaan wandelen en dat vind ze heerlijk! Ze loopt dan trots en oplettend naast je met haar mooie neusje in de lucht. Almarita is een zacht en gevoelig meisje met een bewonderingwaardige levenslust. Ze laat hier en daar al gekke half uurtjes zien en we weten zeker dat ze eenmaal thuis snel zal opbloeien. 

Wie o wie geeft deze speciale podenco dame haar welverdiende kans om zich verder te ontwikkelen in het echte hondenleven en gaat elke dag weer genieten van haar mooie stappen?

(Input 14 oktober 2020)

Video