nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Thorn

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: januari 2014
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land: Spanje
Toegevoegd: 07-04-2020

Omschrijving

Tenerife (Sabine):

Thorn wacht al jaren onzichtbaar op zijn welverdiende kans... Weinige van onze bezoekers weten wie Thorn is, alleen sommige zien hem en bijna niemand herinnert hem zich. Thorn staat nooit druk vooraan het hek te springen. Hij wacht vol met hoop en kwispelend in een rustig hoekje. Thorn is niet lomp, hij is niet opdringerig, hij is niet vaak in beeld maar toch altijd stilletjes in de buurt verlangend naar een beetje aandacht.

Thorn is een onderdanig , lief en een ontzettend zacht ventje. Grappig verlegen, ontzettend trouw en aanhankelijk. Er zit gewoon geen kwaad in hem! Hij heeft een stabiele en rustige energie om zich heen die steun biedt aan onzekere hondjes zoals Fami, zijn patiomaatje.

Deze lieverd houd niet van drukte en zal zich niet opdringen maar met een rustige aai over zijn mooie koppie of een zachte knuffel, maak je hem het blijste hondje van de wereld en dan ook wel met één van de mooiste en meest dankbare podenco glimlach die je zal zien!

Thorn loopt netjes en braaf mee aan de lijn, hij leert snel en luistert goed en graag. Een wijze, rustige, zachte ziel die zonder twijfel veel meer verdient dan wij hem hier kunnen bieden...

Thorn is rondom gezond, gecastreerd en helemaal reis klaar. Hij heeft een wratje bij een van zijn tepeltjes (goedaardig, zit er al jaren zonder enige last of verandering dus wordt niet verwijderd, zie foto) en een lig plek op zijn borst omdat hij nog nooit een zachte mand heeft gehad, hij heeft het altijd met koud beton of een stoffige patio moeten doen...Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Wie geeft hem zijn welverdiende kans om al die verloren jaren in te halen en eindelijk te kunnen genieten van een echt hondenleven, een eigen familie en een zachte mand?

(Input 7 april 2020)

Video