nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pat

Geboortejaar: maart 2011
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 28-07-2020
Toegevoegd:
03-04-2020

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 28 juli 2020: Pat is een rustige reu van negen jaar oud. Hij is vlug tevreden. Als hij eten, een wandeling en een lekkere mandje heeft is hij de gelukkigste hond op aarde. Scharrelt op zijn gemak door de tuin en kruipt dan weer in zijn mand om een dutje te doen. Hij kan met andere honden maar wij denken wel dat een klein clubje genoeg is. Als het te druk is vind Pat dat wat veel worden.

Wat we voor Pat zoeken is een thuis waar hij op zijn gemak mag meedraaien. Een paar keer een rondje mee mag wandelen, uren hoeft niet voor hem en waar een goed omheinde tuin is om in te scharrelen. Pat is een mega lieve hond die echt zo weinig vraagt dat wij hem het beste thuis gunnen dat er is. Na zes jaar asiel heeft hij dit zo verdiend!! Word u zijn nieuwe maatje? 7 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 24 juli 2020: Pat is 20 juli aangekomen in Nederland en zit nu in de opvang. Hij mag nu eerst even bij komen van alle nieuwe indrukken en binnenkort kunt u dan ook hier een verhaaltje vinden van het gastgezin hoe het nu gaat met Pat.

(Input 3 april 2020): Geschiedenis uit het asiel:Tenerife (Sabine)

Onze gekke Pat is een ongelofelijk leuke, gezellige en grappige hond. Pat heeft geen enkel trauma en heeft gekkigheid en gevoel voor humor voor 10! Pat is inmiddels 9 jaar geworden en verblijft al 6 jaar in het asiel... hoe vreselijk erg en zonde is dat? Dat zo'n leukerd al zo lang onzichtbaar is... hopelijk komt daar nu verandering in! Pat is goed met andere honden , zowel teefjes als reutjes en zijn beste maatje op dit moment is blij ei Omayra. Samen maken ze er elke dag weer een feest van. Pat is mensgericht en dol op aandacht en knuffels. Hij wandelt super aan de riem en leert graag en snel. Het is een oplettend ventje dat al heel snel begrijpt wat er van hem wordt verwacht en dan ook zijn stinkende best voor je wil doen. Een aai of een "goed zo!", daar maak je hem het blijste hondje van de wereld mee.

Zo'n lief en gezellig karakter met die prachtige stoere en tegelijk grappige look met die wilde ruwe haren van hem... de perfecte combo, het ideale maatje voor het leven, een unieke familie hond... wie geeft hem zijn welverdiende kans en gaat elke dag weer van zijn besmettelijke glimlach en levenslust genieten?

 

Video