nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Asna

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: juli 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Opvang
Land: Spanje
Toegevoegd: 03-04-2020

Omschrijving

Opvang Greet:

Asna is samen met haar 5 broertjes gevonden langs de kant van een rivier. Ze waren erg ziek en zaten vol met parasieten en zijn dan ook direct naar de dierenarts gebracht. Eén van de broertjes was zo erg ziek, hij had long problemen, dat hij 2 dagen later overleden is. De anderen aten gelukkig al zelfstandig en werden elke dag sterker, de 4 overige broertjes zijn allemaal al geadopteerd, nu Asna en Artemis nog. Het kan zijn dat zij nog niet geadopteerd zijn omdat ze zwart zijn. Zwarte honden zijn niet geliefd in Spanje.

Asna is een mix podenco/galgo en de verwachting is dat dit mooie meisje bij volwassenheid ongeveer ± 55cm of groter zal worden met een gewicht ca. 15 kg. Ze is een actieve en speelse pup en kan goed met reuen en teefjes, of ze met katten kan is niet bekend.

We zijn dus op zoek naar een eigen warme plek voor dit mooie meisje. Bent u diegene die haar groot wil zien worden, een lekker warme mand kan geven en haar laat genieten van de vrijheid? vul dan gauw het aanvraag formulier in op de website.

(Input 3 april 2020)

Video