nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

DeeDee

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: oktober 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land: Spanje
Toegevoegd: 12-03-2020

Omschrijving

Tenerife Sabine:

Deedee werd samen met haar broertje Duncan uit het dodingstation gered. Ze zouden samen geadopteerd worden maar net voordat ze zouden reizen zei de familie opeens zonder enige reden af. Nu verblijven ze tijdelijk in de noodopvang maar helaas kunnen ze hier niet veel langer blijven...

Deedee heeft geen enkele trauma en alles en iedereen vindt ze even leuk. Ze is reuze nieuwsgierig en heerlijk ondernemend. Deedee is heel graag bij de rest van de hondjes en is super in de omgang met iedereen. Zo speelt ze heerlijk met de jongere hondjes, stoeit ze graag met haar broer Duncan en slaapt ze het liefst rustig bij de oudjes.

Met de riem lopen was wel even spannend in het begin maar nu vindt ze het heerlijk om mee te mogen wandelen en al die nieuwe geurtjes ontdekken. Deedee heeft nog geen jachtinstinct laten zien en luistert goed en zelfs graag!

Nieuwe indrukken laat ze rustig over zich heen komen, ze staat altijd klaar voor een knuffel of een spelletje en zelfs de auto was geen probleem. 

Het liefst plaatsen we haar bij een andere of meerdere honden want ze is echt wel dol op haar maatjes en heeft hier veel steun en een goed voorbeeld aan... Een gezellige, vrolijke en trouwe pup die helemaal klaar is voor het echte leventje... wie kan haar die welverdiende kans bieden?

(Input 12 maart 2020)

Video