nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Duncan

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: oktober 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land: Spanje
Toegevoegd: 12-03-2020

Omschrijving

Tenerife (Sabine):

Duncan werd samen met zijn zusje Deedee uit het dodingstation gered. Ze zouden samen geadopteerd worden maar net voordat ze zouden reizen zei de familie opeens zonder enige reden af. Nu verblijven ze tijdelijk in de noodopvang maar helaas kunnen ze hier niet veel langer blijven...

Duncan is een heerlijke, speelse en aanhankelijke pup. Hij is nergens bang voor en reuze nieuwsgierig. Duncan is erg intelligent en leert super snel. 

Met de riem lopen had hij al snel onder de duim en hij vind het heerlijk om mee te mogen wandelen en al die nieuwe geurtjes ontdekken. Hij is nooit voor de jacht gebruikt en laat hier ook nog geen enig instinct zien. Het is gewoon een ongecompliceerde vrolijke pup met een hoog besmettelijke vrolijkheid en gevoel voor humor. 

Met de andere honden van de opvang gaat hij super om. Zowel de kleintjes als de grote. Met de jongere hondjes speelt hij graag, bij de oudere hondjes kent hij zijn plek.

Duncan heeft geen trauma’s, hij staat altijd klaar voor een spelletje of een knuffel maar als goede pup slaapt hij ook heel wat af overdag. Al die nieuwe indrukken zijn natuurlijk vermoeiend en moeten verwerkt worden. Het is heel grappig om hem te zien dromen in zijn diepe slaap.

In de auto gedraagt hij zich ook super, hij is niet wagenziek en gaat braaf en rustig op de achterbank liggen.

We hopen echt dat deze lieve kanjer snel wordt opgemerkt en dus niet verder op hoeft te groeien in een asiel...dat zou vreselijk zijn want hij verlang nu al naar zo veel meer! Het liefst plaatsen wij hem bij een andere of meerdere honden want hij is echt wel dol op zijn maatjes en heeft hier veel steun en een goed voorbeeld aan...

(Input 12 maart 2020)

Video