nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Sauron

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: februari 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2020-02-19
Land: Spanje
Toegevoegd: 21-10-2019

Omschrijving

Malaga Animales y Plantas:

Update 19 februari: Lieve Sauron ... hoe is het mogelijk dat je nog steeds in het asiel bent? Zo'n vrolijke, jonge, sterke en energieke hond ... waarom merkt niemand je op? Het is niet eerlijk, je verdient dit niet, je bent een perfecte, ideale hond. Toen je aankwam was je zo vol hoop, zo vol vreugde, zo onwetend van wat er zou komen. Toen had je nog die glimlach van oor tot oor, je was zo onschuldig, lief en vriendelijk. We willen zo graag dat je nog een dag langer door moet brengen tussen deze koude betonnen muren. Je houdt van de bal, knuffels en gaan wandelen, meer heb je niet nodig om gelukkig te zijn. Het enige wat je nog wel nodig hebt is een thuis waar de geweldige hond die jij bent gewaardeerd wordt. Een thuis waar je ballen, knuffels en eten kunt krijgen wanneer je maar wilt. Een warm huis in de winter en koel in de zomer. Kortom, een klein plekje in je huis, maar ook een klein plekje in je hart. We denken dat je snel het hart van een familie zou stelen die je zou ontmoeten, omdat je een buitengewoon hondje bent. Wie helpt hem gelukkig te zijn, zijn leven compleet te maken en de jaren die nog komen op de best mogelijke manier te leven, laat Sauron deel uitmaken van je leven. 12 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 22 januari 2020: Lieve Sauron was bijna geadopteerd in Spanje maar daarvoor moest hij eerst een bloedtest ondergaan. Uit deze bloedtest kwam naar voren dat hij Leishmania heeft en daarom hebben de adoptanten in Spanje de adoptie, helaas voor hem, niet door laten gaan. Sauron heeft op dit moment 2 maal per dag, gedurende 6 maanden, een pilletje allopurinol (300 mgr) nodig. De behandeling is gestart op 10 januari 2020 en duurt dus tot 10 juli 2020. Dit betekend niet dat Sauron niet meer opzoek is naar zijn warme mand ergens in Nederland of Belgie, wie heeft deze voor hem?

Input 21 oktober 2019: Sauron werd gevonden door een vrijwilliger, hij lag opgerold naast enkele afvalcontainers. Sauron arriveerde erg ziek,hij was uitgedroogd, ondervoed, had grote wonden en een gebroken scheenbeen. Het heeft lang geduurd voordat hij herstelde, maar Sauron is dapper en na 3 maanden herstel is hij klaar om te worden geadopteerd. Het enige wat hij heeft overgehouden is een lichte hink in zijn linker achterpoot, maar Sauron heeft een volledig normaal leven, hij rent en speelt als elke andere hond. Sauron is een erg grappige hond, hij is aan het ontdekken wat spelen is, wat aaitjes zijn, wat liefde is en ook wat wandelingen aan de riem zijn. Alle goede dingen van het leven van een hond zijn hem totaal vreemd. Sauron is een erg zachte en liefhebbende hond, die onze vrijwilligers voortdurend vraagt ​​om aangehaald te worden. Hij is erg actief en hij zou een perfect  speelmaatje zijn voor kinderen vanwege zijn vreugde, gemoedelijkheid, zachtheid en leergierigheid. Het is een zeer slimme hond en hij leert snel. Hij loopt elke dag beter met de riem en hij snuffelt graag aan alles. Hij houdt van andere honden en is erg vriendelijk met iedereen. Sauron is een hondje dat het verdient om snel een lieve familie te vinden en zijn trieste verleden volledig te vergeten.

Video