nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Sara

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: april 2014
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-03-26
Land: Nederland
Toegevoegd: 14-10-2019

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 26 maart 2020: Sara is inmiddels zindelijk. Ze geniet enorm van haar leven in Nederland. Wandelen, eten, spelen met haar speeltjes en andere honden. Contact met andere honden gaat goed. Ze gaat eerder een conflict uit de weg, dan dat ze het opzoekt. Ze houdt niet van regen, maar geniet van de zon. Sara is sinds dat ze bij ons in het gezin verblijft een uitstekende huishond geworden. Ze luistert goed en is graag bij je. 4 nieuwe foto's toegevoegd. 

Update 22 maart 2020: 4 nieuwe foto's en een nieuwe video

Update 5 maart 2020: Sara is bij ons gezin met 2 thuiswonende zoons in de opvang. Wat een fijne hond is zij ! Ze kan prima alleen zijn, blaft niet en maakt niks stuk. Autorijden gaat ook goed, ze gaat rustig liggen. Trekt niet aan de riem, gaat goed met andere honden om en katten bekijkt ze niet. Visite is leuk, maar ze is niet opdringerig. Ze heeft geen probleem met mannen. Sara luistert goed en is erg slim, ze wil graag braaf zijn, en als iets niet mag, pikt ze dat snel op. Ze is heel tevreden en geniet van haar leven in Nederland. Zindelijk is ze nog niet helemaal, maar daar wordt hard aan gewerkt. Kortom een heerlijke hond. Sara is in Nederland dus mocht u nieuwsgierig naar haar zijn geworden, neem gerust contact met ons op! 2 nieuwe foto's en nieuwe video geplaatst.

Geschiedenis uit het asiel Tenerife (Sabine):

Update 28 januari 2020: Arme Sara is vorige week aangevallen door haar kennelmaatjes. De ene had haar achter haar oor vast terwijl de andere aan haar achterpoot trok en ze geen enige kant op kon. Haar enige geluk was dat de stress overdag uitbrak en de vrijwilligers in de buurt waren om haar te redden. Anders had ze geen enige kans gehad... Sara zit nu apart maar er is geen ruimte om dit veel langer zo te kunnen houden. Ze zal terug naar de groep moeten. Haar littekens genezen goed maar in de groep zal ze een makkelijk doelwit blijven. Sara vecht niet voor haar plek, ze wordt onzeker van de spanning en drukte en zal altijd het kortste stokje trekken in de zware omstandigheden van het asiel.

Er is nu opvang gevonden dus zodra er een vlucht is voor haar mag ze in de opvang komen in Nederland om vanuit hier haar 4everhome te vinden. 5 nieuwe foto's toegevoegd

Update 12 november 2019: Beeldschone Sara gaat met enorme stappen vooruit en groeit met de dag! Hier een paar nieuwe filmpjes en mooie foto’s, is ze niet prachtig aan het opbloeien? In een eigen thuis zal dit zonder twijfel nog veel beter en sneller gaan. Wie geeft haar haar eerste en welverdiende zachte mand, een eigen familie om trouw te zijn, voor de rest van haar leventje? Ze is er helemaal klaar voor! 6 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 26 oktober 2019: We kregen deze prachtige nieuwe foto’s van Sara die door één van de vrijwilligers zijn gemaakt tijdens een echte fotoshoot! Sara vond het wel een beetje spannend, zo de volle aandacht te hebben en letterlijk in de schijnwerpers te moeten staan maar het eindresultaat mag er zeker wezen vinden jullie ook niet? Wie weet wordt deze prachtige dame nu dankzij deze fotoshoot wel opgemerkt en vindt ze haar welverdiende zachte mand! 5 nieuwe foto’s toegevoegd.

Input 14 oktober 2019: Sara lijkt veel ouder dan ze is maar dat is ook zeker te begrijpen wanneer je de littekens ziet van haar korte leventje die tot nu toe duidelijk niet fijn is geweest. Sara is heel sociaal met andere honden, kent haar plek goed en begrijpt en gebruikt hondentaal als de beste. Wat mensen betreft, moet ze zeker nog wennen en vertrouwen winnen maar ze wil duidelijk niks liever dan weer in de mens geloven en geniet van onze aandacht. In de maand dat Sara nu bij ons is ze al enorm gegroeid, letterlijk en figuurlijk! We hebben haar nog geen enkel keer horen blaffen en je merkt amper dat ze er is, ze doet haar best om niet in de weg te lopen! Sara is nu nog erg rustig maar houd zich nog duidelijk in. Deze lieverd heeft nog enorm veel  te bieden maar is voor nu gewoon rustig aan het bijkomen van haar verleden en aan het genieten van de recente verbetering in haar leven waar ze zichtbaar dankbaar voor is. Nieuwe indrukken laat ze rustig over zich heen komen, ze is nieuwsgierig, ondernemend en erg slim. Sara loopt nu al netjes aan de riem zonder te trekken en is ontzettend aanhankelijk en trouw met de vaste vrijwilligers die ze inmiddels kent en vertrouwt. Voor Sara zoeken we een rustig plekje, het liefst bij nog een stabiele hond, waar ze verder kan bijkomen en op kan bloeien tot de prachtige, zelfverzekerde en vrolijke dame die ze nooit heeft mogen zijn. Wie o wie kan haar deze welverdiende kans geven en gaat samen met haar genieten?

 

Video