nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Kemal

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: september 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2020-01-24
Land: Spanje
Toegevoegd: 20-09-2019

Omschrijving

Siempre Contigo:

Update 24 januari 2020: Kemal is nog steeds een geweldige hond, aanhankelijk, sociaal, fit en onderdanig. Hij zoekt nooit problemen met andere honden, noch met de mannetjes als met de vrouwtjes. We begrijpen nog steeds niet waarom niemand hem heeft opgemerkt want hij is een hond uit duizenden. Misschien heeft hij deze keer, met zijn nieuwe foto’s, meer geluk. De winter in een asiel is erg moeilijk, zelfs hier in Zuid-Spanje. Het wordt nu toch echt tijd voor Kemal dat iemand ontdekt hoe lief en leuk hij is! 11 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 14 december 2019: Kemal  wordt maar niet “gezien” en leeft dus nu nog steeds in het asiel en dat is niet de beste plaats om een koude winter door te brengen. Hij is heel erg sociaal en aanhankelijk, leeft zonder probleem samen met veel meer honden, zowel reuen als teefjes. Kemal  vermijdt conflicten en houdt van spelen met andere honden, hij zou dus perfect zijn voor een familie waar al (meerdere) honden zijn. Wij duimen hard door hem en hopen dat hij binnenkort ook mag gaan genieten van een lieve familie in Nederland, net als zoveel andere honden die hem al voor zijn gegaan. 7 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 29 november 2019: Kemal is een erg aanhankelijk hondje zodra hij je kent. In het begin heeft hij wat geduld en tijd nodig, maar het is niets traumatisch. Bij een lieve familie die hem begrijpt zal hij in twee dagen een heel gelukkige en aanhankelijke hond zijn. Geef jij hem die kans om dat te laten zien? nieuwe video geplaatst

Update 6 november 2019: Kemal is een klein formaat podencootje met halflang haar, die zich snel heeft aangepast aan het leven in het asiel. Hij houdt van contact met vrijwilligers en leeft, zonder problemen, samen met andere honden van zijn grootte in een kennel, zowel met vrouwtjes als met mannetjes. Kemal houdt niet van stress en doet het liefst dingen rustig aan. Hij is niet gewend om aan de lijn te lopen, dus hij zal wat geduld en liefde nodig hebben om dat te leren. We maken ons zorgen over de winter in het asiel. Kemal is een mager hondje, dat niet graag strijd met andere honden om voedsel of ruimte. Hij eet altijd als laatste en slaapt op de plek die anderen vrij hebben gelaten. Voor een hond als hij is het leven in het asiel niet gemakkelijk. Wie heeft voor Kemal het mooie plekje waar hij zo naar verlangt? 14 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 20 september 2019: Kemal leefde op een verlaten stuk land, samen met een andere vrouwelijke hond. Zijn vorige eigenaar ging er maar een paar keer per week heen om wat eten te brengen. Een van onze collega’s slaagde erin deze man zover te krijgen om Kemal aan het asiel te geven, we blijven proberen ook het vrouwtje te redden. Hij is in het begin een beetje verlegen, maar al snel vertrouwt hij je en geniet hij van aangehaald  te worden. Op dit moment woont hij in het asiel, waar hij meer dan 23 uur per dag in een kennel doorbrengt met 3-4 andere honden, zowel mannetjes als vrouwtjes, die natuurlijk wel allemaal zijn gesteriliseerd. Kemal  mag twee keer per dag uit de kennel, telkens ongeveer een half uur, samen met andere honden, ze gaan dan of naar een terrein met een cementvloer of naar een stuk land, afhankelijk van de dag. Hij houdt van het gezelschap van andere honden en katten zijn ook geen probleem voor hem. Kemal heeft in zijn linkeroog een moedervlek in de buurt van zijn iris, dit geeft zijn uiterlijk een grappige uitstraling. Kemal wil heel graag met een lief baasje de buitenwereld gaan ontdekken, het wordt dan ook hoog tijd dat iemand ontdekt hoe lief en leuk Kemal is!

Video