nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Banzai

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: februari 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2019-10-06
Land: Spanje
Toegevoegd: 05-09-2019

Omschrijving

Tierra Blanca Tenerife:

Update 6 oktober 2019: Banzai is echt een ongelofelijk leuke pup met een voorbeeldig stabiel en eerlijk karakter. Hij is bewonderingswaardig rustig en zacht voor zijn leeftijd en zal met zijn lief en aanhankelijk karakter een duidelijke aanwinst zijn voor het leven van diegene die hem zijn welverdiende kans geeft. Banzai heeft gewoon iets speciaals, eigenlijk is alles aan hem speciaal en uniek van zijn blik, tot zijn karakter en dan zijn uiterlijk...echt een juweeltje! Dat hij nog niet is opgemerkt is een wonder. We hopen dat deze nieuwe foto’s en filmpjes ver genoeg raken om iemand zijn hart te veroveren zodat Banzai snel de tralies achter zich kan laten. Het asiel is geen plek voor hem ondanks dat hij het super doet. Hij verdient zo veel meer en heeft zo veel liefde te bieden... 7 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 30 September 2019: Hoog tijd voor een update van onze Banzai want kleintjes worden groot...en nog mooier en liever dan hij al was! Wat een heerlijk pup is het toch… echt ontzettend zonde dat er nog niemand van deze lieverd geniet! Banzai doet het super in de groep, met zijn broertjes en zusjes en ook met de rest van zijn maatjes.  Banzai is reuze blij en dankbaar met onze kleine beetjes aandacht en ontzettend leergierig. Hij kan inmiddels ook al aan de riem lopen en geniet hier volop van! Een prachtig, lief, trouw, dankbaar en slim vriendje voor het leven dat helaas nog steeds achter tralies de dagen voorbij ziet gaan...wie geeft hem die welverdiende zachte mand en gaat van hem genieten, elke dag weer? Banzai is rondom gezond, gecastreerd en zijn koffertje staat klaar!

Input 5 september 2019: Banzai is echt uniek met zijn prachtige gestroomde aftekening en stipjes! Hij heeft een top karakter, lief, rustig en zacht en is een wijze pup voor zijn leeftijd. Banzai heeft zo'n blik die je gewoon niet kan weerstaan… Met zijn broertjes en zusjes is hij voorbeeldig, delen is geen probleem en we hebben nog geen blafje of grommetje bij hem gezien. Hij laat zich niet zo gek maken en geniet het liefst van een rustig plekje in de schaduw. Aandacht vind hij prima maar hij staat niet als eerste zich op te dringen, hij wacht liever geduldig tot de rest weg is en geniet dan rustig van zijn knuffels en kusjes. Het is echt heerlijk om met hem te kroelen, puur genieten, echt rustgevend! Met zijn stabiel en rustig karakter is hij ook zeker een aanwinst in de groep, echt bewonderenswaardig voor zo'n jong ventje. Banzai zal zonder twijfel een uniek trouw maatje voor het leven worden voor diegene die hem zijn welverdiende kans geeft om verder buiten de tralies op te kunnen groeien!

 

Video