nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Raksha

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: februari 2019
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-10-16
Land: Nederland
Toegevoegd: 02-09-2019

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 08 november 2019: Raksha is gisteren aangekomen in Nederland. Binnenkort zal er dan ook een update komen vanuit het gastgezin.

Geschiedenis uit het asielnTierra Blanca Tenerife:

Update 16 oktober 2019: Raksha… wat een heerlijk, makkelijk en lief meisje is het toch! Met haar mooi klein medium maatje en haar ongecompliceerde stabiele karakter is ze echt een ideale hond om om je heen te hebben. Raksha heeft, tot nu toe, nul jachtinstinct laten zien, is mensgericht en heeft geen enige trauma. Deze enorme lieverd wordt met de dag leuker ondanks dat ze in de zware condities van het asiel opgroeit. Ze leert heel graag, is erg oplettend en super gehoorzaam, en dit ondanks onze veel te weinige aandacht momentjes. Raksha is met heel weinig al ontzettend dankbaar en wil niks liever dan een eigen mens trouw mogen zijn. Ze is niet lomp, niet opdringerig en er zit gewoon geen kwaad in haar… Wie o wie gaat van haar besmettelijke vrolijkheid en oneindige knuffels genieten? Diegene zal er geen seconde spijt van krijgen! 12 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 2 september 2019: Raksha is een prachtig, vrolijk en aanhankelijk podenco meisje dat heel graag bij je in de buurt is. Ze is hartstikke leuk, zowel van binnen als van buiten! Ze kan heel goed delen en is heel leuk in de omgang met de rest van haar maatjes in de patio. Ze heeft een zacht en ongecompliceerd karakter,  heeft geen trauma’s,  is niet opdringerig en maakt overal gewoon het beste van. Kortom, een allemansvriendin, een prachtig maatje voor het leven dat in bijna elke familie geplaatst zou kunnen worden en een enorme aanwinst zou zijn! Raksha heeft al korte stukjes aan de riem gelopen en snapte meteen wat er van haar werd verwacht. Daar ging ze heen, trots en kwispelend naast de vrijwilligster, wat een plaatje! Raksha is gesteriliseerd, rondom gezond en staat te popelen om de mooie buitenwereld te mogen ontdekken samen met een lieve familie die ze haar eigen mag noemen, voor de rest van haar leven!

 

Video