nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Phao

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: februari 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-10-06
Land: Nederland
Toegevoegd: 30-08-2019

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Sinds maandag 7 oktober is Phao in de opvang in Nederland. Binnenkort kunt u dan ook een update verwachten vanuit het opvanggezin nadat hij wat bijgekomen is van alle nieuwe indrukken.

Geschiedenis uit het asiel Tierra Blanca Tenerife:

Update 6 oktober 2019: Helaas zullen sommige hondjes nooit hun plekje in het asiel vinden, zelfs wanneer ze hier als pup binnenkomen, zelfs wanneer ze nooit een beter leventje hebben gekend. Het is echt hartverscheurend om te zien… Bij Phao zagen we het al aankomen, het lawaai, de drukte, de spanningen...zijn duidelijk niet zijn ding. Elke dag zagen we hem achteruit gaan, zichzelf meer terug trekken, steeds ongelukkiger en inmiddels diep ongelukkig. De rest van de honden voelen dit aan. Een kwetsbaar hondje is een makkelijk doelwit en arme Phao trekt elke keer weer het kortste stokje. Hij zou ook nooit zijn plekje, eten of aandacht claimen en bij visite of drukte vertrok hij naar zijn veilige kuil waar hij urenlang dan zielig bleef liggen in de hoop dat hij daar onzichtbaar zou zijn. Daarom is er via Podencoworld noodopvang voor hem gezocht en gelukkig kan hij binnenkort al naar Nederland reizen om daar in een veilige huiselijke omgeving met veel liefde een beetje bij te komen. Dit prachtig bescheiden, zachte en nu nog tikkeltje verlegen schatje zal dus binnenkort vanuit de opvang in Nederland naar zijn gouden forever mand zoeken! 5 nieuwe foto's en video toegevoegd

Input 30 augustus 2019: Phao is een (nog) zelfstandig hondje dat zich ondanks zijn unieke verschijning goed onzichtbaar weet te houden in het asiel. Hij vind al dat lawaai en die drukte maar niks en zoekt altijd het rustigste hoekje op. Hij heeft een lief en zacht karakter en is aanhankelijk ook al vind hij knuffels nog wel een beetje raar. Met zijn patio maatjes is hij heel leuk en speels wanneer ze hem hiervoor uitdagen. We hebben hem pas voor het eerst meegenomen voor een korte wandeling en hij snapte al snel wat de bedoeling was. Hij genoot duidelijk en bloeide op tot een vrolijke, ondernemende en nieuwsgierige pup. Dit geeft ons het idee dat de patio drukte dus gewoon te veel voor hem is en hij zich binnen de groep dus nog enorm inhoud. Deze lieverd heeft nog heel veel te bieden, wie geeft hem deze kans en gaat samen met hem genieten, elke dag weer?

 

Video