nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Bo

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: juni 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-10-03
Land: Nederland
Toegevoegd: 09-08-2019

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 3 november 2019: Kijk eens naar deze nieuwe foto's van mij, Wat moet ik nog meer doen om te laten zien dat ik wacht op een eigen warme mand bij een lief gezin. 7 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 26 oktober 2019: Bo is een hele lieve vrolijke hond. Hij kan het prima vinden met andere honden waar hij dan ook graag meespeelt. Bo zou het wel leuk vinden als er bij zijn nieuw gezin ook nog een speelkameraadje zou zijn. Hij speelt graag met je met een bal die hij na het weggooien ook weer netjes terug brengt. Bo mag graag rennen en ravotten dus heeft u zo’n mooie tuin, dan kunt u genieten van zijn capriolen. Lange wandelingen geniet hij  enorm van. Vreemde mensen moet hij even aan wennen en daar gaat hij niet meteen op af. Als hij je eenmaal kent dan is hij graag bij je en volgt je in huis, ook wanneer je even naar een ander vertrek gaat. Bo is goed zindelijk. Het is wel goed om consequent en duidelijk te zijn in wat wel en niet mag, hij laat zich goed corrigeren en is heel slim. Bo leert snel en weet ook goed hoe hij deuren open moet maken, dus buitendeuren op slot voor de zekerheid.  Het mooiste zou voor hem een thuis zijn waar hij lekker zijn energie kwijt kan en het liefst niet veel alleen is. Dan heb je echt een heerlijke hond aan hem! 1 nieuwe en video toegevoegd.

Update 9 oktober 2019: Bo is een energieke jonge hond die graag speelt en rent. Hij kan prima met mijn honden. Achter een tennisbal aan rennen en terug brengen vindt hij geweldig. Hij heeft de eerste paar dagen wat tijd nodig om te wennen en nieuwe mensen te vertrouwen. Als hij je eenmaal kent dan komt hij heel graag lekker knuffelen. Bo is graag bij je in huis en loopt dan ook vaak mee als ik even naar de keuken ga. Hij is goed waaks en ook is hij goed zindelijk in huis. Wilt u eens kennis komen maken met Bo, laat het ons dan even weten, hij is al in Nederland!

Input 9 augustus 2019: Bo zoekt een maatje voor het leven! Bo is een prachtig grote zwarte podenco van 2 jaar oud. Als pup is hij naar Nederland gekomen, helaas is hij op zoek naar een nieuw huisje. Bo is een lieve en aanhankelijke hond, wanneer hij je kent, heb je de beste hond die je je maar kan wensen! Hij geniet er van om de hele dag met je op de bank of in de tuin te hangen, maar hij houdt ook enorm van een lekkere lange wandeling.  Bo kan goed omgaan met andere honden en speelt hier graag mee. Katten vindt hij buiten zeer interessant en wil er graag achteraan! Kinderen vindt hij ook erg leuk, alleen door zijn grootte is hij soms iets lomp voor kleine kinderen. Omdat Bo zo’n aanhankelijke hond is, is het belangrijk dat het alleen zijn goed wordt opgebouwd. Hij vindt het niet fijn om veel alleen te zijn, dus hij zoekt dan ook een gezin wat veel thuis is! Bezoek is een beetje spannend, maar wanneer Bo de tijd krijgt om te wennen aan de situatie, komt het helemaal goed. Al met al is Bo een geweldig maatje! Als je er tijd, geduld en liefde in stopt, krijg je dit dubbel en dwars terug van Bo!

 

Video