nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Tony

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: januari 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-03-10
Land: Spanje
Toegevoegd: 03-08-2019

Omschrijving

Tenerife (Sabine):

Update 10 maart 2020: Het is vreselijk voor de vrijwilligers om te zien wanneer sommige hondjes niet alleen niet groeien in het asiel maar zelfs achteruit lijken te gaan... Tony is één van deze hondjes. Hij doet het super bij de bekende vrijwilligers en zaterdag is echt zijn dag want dat is de enigste wandel dag van de week voor de hondjes van het asiel. Tony weet dan van gekkigheid niet hoe hij duidelijk moet maken dat hij graag mee wil, gekke blafjes, enthousiaste kwispels, grappige sprongetjes...hij haalt echt alles uit de kast om in beeld te komen en mee te mogen gaan. Heerlijk even iets anders, even geen tralies, frisse lucht, nieuwe geurtjes... Helaas zit hij de rest van de week in zijn patio. 

Tony is nog erg wantrouwig bij nieuwe mensen, hij houdt afstand en doet heel onverschillig zelfs maar niks is minder waar, hij wil graag maar weet gewoon niet hoe.

Tony heeft een baasje nodig met ervaring en het liefst in een stabiele roedel. We denken dat deze lieverd met gevoel voor humor en gekkigheid voor drie zich door de omstandigheden van het asiel nog erg inhoud maar zeker enorm veel te bieden heeft. Wie kan hem die kans geven en gaat samen met hem genieten, stapje bij stapje? 5 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 3 augustus 2019: Tony is een prachtige ruwharige podenco. Hij werd op straat gevonden en leek daar al lang te overleven... Het was dus zeker even wennen voor hem toen hij bij de opvang kwam maar gelukkig begreep hij al snel dat zijn leventje vanaf dat moment alleen maar beter zou worden! Tony is nog een beetje verlegen met onbekende mensen maar wil graag vertrouwen. Hij is helemaal dol op buitenwandelingen en loopt dan super trots en vrolijk mee met een non-stop kwispelend staartje, met wie dan ook, bekend of niet. In een eigen thuis, met een mooie en liefdevolle routine zou hij zeker snel "groeien" en meer durven genieten. We zoeken voor onze bescheiden Tony een familie met ervaring die hem die welverdiende kans kan bieden. Geduld, veel liefde en het liefst nog een podenco maatje want gezelschap van andere honden geniet hij hier duidelijk van. Wie o wie gaat van deze kanjer genieten? Tony is al gecastreerd en filaria vrij getest. Zijn koffertje staat klaar en hij staat te popelen om die dagelijkste buitenwandelingen met een eigen trots baasje te mogen ervaren!

 

Video