nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Denca

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: april 2015
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-09-24
Land: Spanje
Toegevoegd: 02-05-2019

Omschrijving

Tierra Blanca Tenerife:

Update 24 september 2019: Het is al weer tijd voor een update van Denca. Wat een leuke, vrolijke en sociale hond is het toch geworden! Ze groeit en leert nog steeds met de dag en je ziet haar duidelijk durven genieten nu. Hier nog een paar mooie nieuwe foto’s van afgelopen weekend in het honden park. Wat een lol heeft ze weer gehad. Ze vindt het heerlijk om los te kunnen rennen en ze speelt graag met iedereen, groot of klein, reutjes en teefjes. Denca heeft zich voorbeeldig aangepast, is zindelijk en kent de huisregels als de beste. Deze schat is echt helemaal klaar voor haar gouden kans, die eigen familie die ze voor de rest van haar leven lief mag hebben en trouw mag zijn. 10 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 5 september 2019: 4 nieuwe foto's toegevoegd

Update 13 augustus 2019: Toch maar weer een paar nieuwe foto’s en filmpjes van Denca. Ze mocht mee naar het hondenpark en dat vond ze prachtig! Ze heeft zich weer voorbeeldig gedragen, at leert deze bescheiden schat toch snel.  Ze durft al duidelijk meer te genieten dan in het asiel maar houdt zich nog steeds enorm in. Tijd, geduld en routine...en uiteraard een echte eigen familie voor altijd, dat heeft ze hard nodig! 4 nieuwe foto’s en video toegevoegd.

Update 3 augustus 2019: Alweer een update van Denca, maar ze is sinds kort in de opvang en doet het nu al super! Haar aanpassingsvermogen is wonderbaarlijk, ze is vanaf minuut 1 al zindelijk en leert ontzettend snel. Buiten op straat is alles duidelijk nog een beetje spannend, vooral druk verkeer en harde geluiden zijn nieuw en eng voor haar maar toch loopt ze ontzettend netjes en braaf mee aan de riem. In huis begreep ze al snel waar dat zachte kussen voor was en de keuken? Ja, die heeft madam ook al meteen weten te vinden want dat is natuurlijk reuze interessant met al dat lekkers dat daar wordt voorbereid. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 27 juli  2019: Hoog tijd voor een update met nieuwe foto’s en filmpjes van onze mooie, lieve en zachtaardige Denca. Ze is enorm gegroeid in deze tijd, inmiddels mooi aangekomen en haar vachtje begint ook weer te glimmen. Haar zielige en trieste blik heeft ruimte gemaakt voor een prachtige, dankbare en zachtaardige blik in haar oogjes… die steelt je hart meteen! Denca doet het super in het asiel, haar gedrag is voorbeeldig, ze loopt niemand in de weg en is absoluut niet opdringerig of lomp. Ze knuffelt graag, wel zacht en voorzichtig, maar heel graag. Spelen durft ze nog niet echt met haar maatjes maar ze is duidelijk blij met hun gezelschap. In een eigen thuis zal ze zonder twijfel sneller los komen en opbloeien tot de enthousiaste, vrolijke en wie weet tikkeltje ondeugende podencodame die zich in dit nu nog bescheiden meisje schuil houdt. Wie geeft haar die welverdiende kans en gaat van haar stappen genieten? 8 nieuwe foto’s en video toegevoegd

Input 2 mei 2019: Denca is nog niet lang bij ons maar ze gaat met enorme stappen vooruit. Dat ze geen fijn verleden heeft gehad is duidelijk te zien aan haar littekens en de blik in haar ogen, die zielige, trieste maar toch dankbare en liefdevolle blik die meteen je hart veroverd. Denca is een heel trouw hondje en wil duidelijk haar verleden vergeten. Ze is ontzettend dankbaar met onze kleine beetjes aandacht en haar leven in het asiel ondanks de moeilijk en zware condities zie je haar toch genieten van de ruimte, het zonnetje, haar maatjes, elk klein dingetje… Denca is een rustig, gevoelig en bescheiden hondje, ze is super in de omgang met de andere honden en vond meteen haar plek bij aankomst, zonder spanning, zonder strubbelingen. Haar gedrag is voorbeeldig en er zit geen kwaads in haar. Aan de riem loopt ze ook alsof ze nooit anders gedaan heeft. Ze trekt niet en let heel goed op je zonder (tot nu toe) enig jachtinstinct of interesse voor afleidingen te tonen. Denca heeft zonder twijfel nog heel veel te bieden, ze houd zich nog in maar wil stiekem niks liever dan bij iemand horen. Een zachte mand, een eigen voerbak en dagelijkse liefde, dat is iets dat ze duidelijk nog nooit heeft gekend, een kans die ze met 4 poten zou aanpakken en volop van zal weten te genieten! Wie heeft er een plekje in zijn hart en huis voor dit zacht, verlegen en liefdevol meisje?

Video