nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Dacel

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: mei 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2019-07-27
Land: Spanje
Toegevoegd: 23-03-2019

Omschrijving

Tenerife (Sabine):

Update 27 juli 2019: Eigenlijk is het nog niet zo lang geleden sinds Dacel zijn laatste update maar omdat we niet begrijpen waarom er in deze tijd nog steeds geen enkele interesse in hem is geweest willen we toch nog dit nieuwe filmpje met jullie delen. Deze kanjer wil zo graag mee doen, gehoorzamen, er bij horen...hij verlangt enorm naar een eigen familie. Kijk dan eens naar die trouwe blik, die geweldig enorme oren en dan ook nog eens zo'n heerlijk leuk en ongecompliceerd knuffel karakter, daar kan je toch niet anders dan smoorverliefd op worden? Nieuwe video toegevoegd.

Update 22 juni 2019: Deze ongelofelijke knappe en knuffelbare jongen zoekt nog steeds zijn eigen familie! In al deze tijd is er geen één aanvraag voor hem geweest en we begrijpen echt niet waarom… Dacel is een heerlijke, vrolijke allemansvriend, hij heeft geen trauma’s, is gek op aandacht, staat altijd klaar voor een wandeling, een spelletje of een knuffel en heeft er echt alles voor over om eindelijk , voor altijd, bij een eigen familie te mogen horen… Wie kan hem die welverdiende kans geven en gaat elke dag weer van zijn besmettelijke gekkigheid en vrolijkheid genieten? 5 nieuwe foto’s toegevoegd.

Input 23 maart 2019: Dacel werd als pup geadopteerd hier op Tenerife. Toen hij té groot werd belande hij zonder pardon weer terug in het asiel. Het was hartverscheurend om te zien, gebroken en broodmager kwam hij terug… Hij had het heel erg zwaar door zijn zachte karakter maar ook vooral omdat hij niet begreep waar zijn vrouwtje nu was, zijn zachte mand...hij miste duidelijk de rust en de veiligheid van zijn eigen plekje thuis. Hij is toen een poosje in de nood opvang geweest om weer aan te kunnen sterken maar helaas moest er weer plek gemaakt worden voor meer urgente gevallen. Dacel verblijft nu weer in een koud hok met betonnen vloer...wel in een kleiner asiel waardoor hij veilig is maar hij verlangt nog steeds enorm naar een eigen familie. Ondanks alles is en blijft Dacel toch een vrolijk ventje met een groot knuffelgehalte. Hij maakt er het beste van en geniet enorm van onze kleine beetjes aandacht. Zijn vertrouwen in de mens en zijn aanpassingsvermogen zijn bewonderenswaardig maar het wordt echt tijd dat hij eindelijk zijn welverdiende eigen plek vindt, voor altijd! Dacel is heel goed in de omgang met de andere honden, zowel reutjes als teefjes en kan ook met goed met katten. Hij is  buiten heerlijk actief, speels en sociaal maar kent zijn plek en de hondentaal goed. Deze lieverd loopt netjes en graag aan de riem en kinderen is hij ook helemaal dol op. Hij was dan ook beste maatjes met het meisje van zijn opvanggezin, met wie hij het liefst op de bank gezellig TV keek. Deze kanjer heeft geen trauma’s, hij is gehoorzaam en vindt alles even leuk en gezellig. Een echte aanwinst voor elke familie, een trouw en gezellig maatje voor het leven...wie gaat er van hem genieten? Dacel is gecastreerd, filaria vrij, rondom gezond en zijn koffertje staat klaar!

 

Video