nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nayla

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: april 2015
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 16
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-03-10
Land: Spanje
Toegevoegd: 22-02-2019

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 10 maart 2020: Nayla doet het goed in de opvang. Samen met vriendinnetje Sara wordt ze steeds relaxter. Alhoewel Nayla nog wel wat verlegen is, is dit lieve meisje klaar voor een nieuwe stap in haar leventje. Bij welk ervaren baasje mag Nayla komen wonen? nieuwe video toegevoegd.

Update 12 augustus 2019: Nayla woont al langere tijd in de opvang bij Raul. Ze is een heel mooi, langharig Podenco-meisje. Nayla gedraagt zich heel goed in het huis en als je haar niet roept, lijkt het bijna alsof er helemaal geen hond is. Wanneer Raul haar roept, wordt ze erg blij en springt om hem heen en kwispelt met haar staart zonder te stoppen. Met onbekende mensen is ze verlegen. Oudere mannen met een baard en een dikke buik vertrouwt ze niet, waarschijnlijk herinnert ze haar eerste eigenaar eraan en heeft hij haar niet goed behandeld. Nayla is niet gewend om vaak in een stad te zijn, maar als het moet, gaat het goed. Ze is goed met alle andere honden en katten in haar pleeggezin en aan de riem loopt ze ook goed. Als Raul met haar loopt, kan ze ook loslopen (op veilig terrein) en komt ze terug wanneer hij haar roept. Nayla is een erg gemakkelijke hond en één van Raul’s grote liefdes. Geïnteresseerde mensen moeten weten dat ze verlegen is en niet veel dingen kent (grote steden, druk verkeer enzovoort ...). Nayla is een heerlijk, lief hondje met een geweldige uitstraling! 8 nieuwe foto’s toegevoegd.

Input 22 februari 2019: Nayla is zwanger gevonden en verblijft op dit moment bij een opvanggezin. Hier heeft ze ook haar pups gekregen die inmiddels allemaal geadopteerd zijn. Nu is het dus tijd voor Nayla om een goeden mandje te vinden. Nayla is een rustig en aanhankelijk hondje, ze loopt goed aan de lijn en is goed met andere honden en ook met katten. Ze is helemaal gezond en kan zo haar koffertje pakken om in het vliegtuig te stappen naar de familie die haar met open armen zal ontvangen.

 

Video