nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Lobi

Geboortejaar: februari 2018
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gewicht: 18,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 16-02-2020
Toegevoegd:
08-02-2019

Omschrijving

SPAP Refugio Kimba:

Update 16 februari 2020: Lobi, onze prachtige mix podenco campanero, wacht nog steeds in het asiel, hij wacht op een engel die hem ophaalt. Lobi is een geweldige hond, heel goed met de andere honden en ook heel lief met mensen. Hij is ook een slim mannetje. Hij probeert elke dag nieuwe vriendschappen te sluiten om zo meer vrienden te hebben om mee te spelen. Als er niemand wil spelen, dan zoekt hij gewoon iets om zich zelf bezig te houden, of ligt hij gewoon in de zon. Je kan zien hoe moe hij is, al anderhalf jaar lang wachten op een familie en een echt thuis. En zo lang in een asiel leven is niet gemakkelijk, je ziet hoe andere honden vertrekken en hij moest al van veel vrienden afscheid nemen. Zelfs als we proberen zoveel mogelijk van hen te houden en zo goed mogelijk voor ze te zorgen, verdienen ze allemaal een goed thuis en een familie voor hen zelf. We voelen dat lieve Lobi zijn eigen familie wil en nodig heeft. Om zijn dagen met hen te delen, te wandelen, spelletjes te doen en al zijn liefde te geven. Ja, Lobi heeft veel te delen en te geven, liefde, vriendschap en zijn trouw. Het moet zo triest zijn voor een trouwe hond als Lobi om ergens opgesloten te zitten en niet in staat te zijn de wereld te ontdekken en het te delen met een familie! Hij is altijd in een goed humeur, probeert bezig te zijn met spelen met andere honden, of gewoon rond te snuffelen en iets interessants te vinden, hij is behoorlijk slim, net zoals podenco’s dat zijn. Hij kan ook rustig en heel erg lief zijn, Lobi is een geweldige hond. 9 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 22 juli 2019: Lobi is een vrolijke podenco, hij probeert altijd goede vriendjes te maken in het asiel om mee te kunnen spelen. Hij heeft er veel omdat hij zo lief is en altijd klaar is om te spelen en plezier te hebben. Het lijkt alsof Lobi wil genieten van elke seconde van zijn vrijheid, hij geniet van de zon, de schaduwen van de bomen voor een lekkere siësta, zijn vriendjes om te spelen met de bal, de gaten in de grond, hij wil elke seconde van het leven genieten. Lobi is een goed voorbeeld van een echte vechter en overlever. Hij was in de steek gelaten en naar het gemeentelijk asiel gebracht ... en uiteindelijk woont hij nog steeds in een asiel maar, hoe dan ook, het is alsof hij altijd probeert de goede kant van het leven te zien terwijl hij wacht op een familie. Hij is een geweldig mannetje en erg lief met mensen. Hij is een mooie jonge hond die echt een lieve familie en een eigen thuis verdient. Lobi is een goed maatje en vriend die zijn baasjes heel gelukkig zal maken en waar hij zijn speciale opgewektheid mee zal delen. Als er maar een bal in de buurt is, Lobi is altijd klaar om te spelen en vreugde te delen. 10 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 8 februari 2019: Lobi zwierf rond in de buurt van het asiel, hij liep langs alle landweggetjes en probeerde een huis binnen te gaan om een warme plek te zoeken, waarschijnlijk om te rusten en wat te eten en te drinken. Hij leek erg moe en hij was nog maar een puppy maar de honden in het huis lieten hem niet naar binnen komen. Lobi  is verlaten toen hij nog maar een paar maanden oud was, maar hij overleefde het alleen totdat we hem redden. Lobi heeft nog nooit een familie of een thuis gekend, het is zo sneu! Hij is zo levendig, optimist en actief. Hij wil van elke seconde van het leven genieten! Lobi is een typische podenco, actief, speels, levendig, scherp en erg vitaal. Hij geniet van elke minuut, hij rent, speelt met de andere honden in het asiel en is dol op mensen, en soms een beetje brutaal! Lobi is behendig en behoorlijk slim, hij is, in het asiel, altijd bij de leiders of de sterke honden, zodat ze goed op hem passen. Wie heeft voor Lobi het thuis waar hij wel naar binnen mag en gaat samen met hem van het leven genieten?

 

Video