nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Djairo

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: oktober 2018
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-01-31
Land: Spanje
Toegevoegd: 03-01-2019

Omschrijving

Opvang Sabine:

Update 29 januari 2019: Djairo is inmiddels reisklaar en staat te popelen om bij een eigen familie te mogen horen. Dit lieve ventje is mensgericht en verlangt duidelijk naar meer dan wij hem hier kunnen bieden. Hij is niet opdringerig of lomp en weet op een lieve en grappige manier duidelijk te maken wat hij wil. Als hij even een knuffel nodig heeft gaat hij geduldig recht voor je zitten en krijg je DE "Djairo blik", die blik waar niemand nee tegen kan zeggen...daarna gaat hij weer lekker zijn eigen gangetje. Als hij zin heeft om met een balletje te spelen dan komt meneer vrolijk aanhuppelen en geeft hij hem netjes aan je zodat je hem voor hem weg gooit. Hij is erg leergierig en doet graag wat er van hem wordt verlangt. Met een "goed zo" zie je hem gewoon groeien, zo trots en blij dat hij dan is. Inmiddels loopt deze slimme jongen ook al netjes aan de riem met een tuigje, ook dit had hij reuze snel door. Djairo vind het heerlijk om overal bij te mogen zijn, een balletje gooien, touwtje trekken of een zachte knuffel in je armen, alles vind hij even leuk en gezellig. Met andere dieren is zijn gedrag ook voorbeeldig. Hij begroet iedereen respectvol en voorzichtig , waardoor katten ook zeker geen probleem voor hem zouden zijn. Er is in deze tijd nog geen één aanvraag voor hem geweest terwijl hij met zijn heerlijk karakter en prachtige uitstraling zonder enige twijfel een enorme aanwinst voor elke familie zou zijn… Hopelijk wordt hij snel opgemerkt en kan hij aan zijn echte hondenleventje beginnen, dat leventje dat we hem hebben belooft toen we hem bij zijn nare jager weg hebben gehaald. 9 nieuwe foto’s en video toegevoegd.

Update 20 januari 2019: Djairo wordt met de dag leuker, knapper en aanhankelijker dus hoog tijd voor een update van dit leuke ventje. Hij groeit ontzettend snel en heeft een prachtige glans over zijn git zwarte vacht. Met zijn spierwitte en gespikkelde sokjes is het gewoon een unieke verschijning! Zijn karakter is ook onverbeterbaar. Hij is ondernemend, vrolijk en een echte knuffelbeer. Djairo luistert al super wanneer hij geroepen wordt en zijn podenco oortjes komen langzaam maar zeker omhoog. Hij vind het ook prachtig om voor je te "werken". Apporteren is ook echt zijn dingetje. Een balletje wordt elke keer weer netjes terug gebracht zodat je hem weer weg kan gooien! Ook als hij lekker bij je op schoot komt liggen neemt hij meestal een "cadeautje" voor je mee, een speeltje, knuffeltje of balletje. Binnenkort krijgt hij zijn laatste inentingen en dan gaan we rustig aan beginnen met aan een riempje lopen. We verwachten dat hij ook dit weer harstikke leuk zal vinden en al snel onder de duim zal hebben. Djairo is dus bijna reisklaar en staat te popelen om die mooie buitenwereld te mogen ontdekken samen met een maatje voor het leven, een eigen familie die hij voor altijd trouw mag zijn...wie wordt die gelukkige die elke dag weer van zijn besmettelijke vrolijkheid gaat genieten? 13 nieuwe foto’s en video toegevoegd.

Input 3 januari 2019: Djairo is een lief, vrolijk en gezellig ventje met een hoog knuffelgehalte en een heerlijk karakter. Hij speelt graag en is goed met de andere hondjes maar kan zich ook prima zelf vermaken. Achter een balletje aan rennen, een speeltje in de lucht gooien en weer opvangen of gewoon lekker alles onderzoeken om daarna voldaan met een zucht weer lekker te gaan snurken in een rustig hoekje…Maar knuffelen staat ook zeker hoog op zijn hobby-lijstje! Djairo vind het heerlijk om bij je te mogen zijn, s'avonds samen tv kijken op de bank of voor het slapen gaan lekker naast het opvangvrouwtje liggen terwijl een boekje wordt gelezen. Af en toe krijg je dan een onweerstaanbare dankbare blik en een verlegen zacht kusje op je neus ter herinnering dat Djairo er ook nog is en dat hij het best wel fijn vind dat hij bij je mag liggen… Deze lieverd heeft een leuk en zacht karakter, hij heeft geen trauma’s en is niet schrikachtig. Hij is super nieuwsgierig en leert ook harstikke snel. Dat poepjes en plasjes op de krant gedaan moesten worden had ook geen verdere uitleg nodig voor hem! Djairo moet door omstandigheden af en toe mee naar kantoor en ook dat vind hij super gezellig, hij luistert goed, vind alles leuk, kent zijn plekje en onderweg in de auto is hij ook super braaf. Djairo zal pas vanaf begin Februari kunnen reizen maar hoe mooi zou het zijn als er dan al een gouden mandje voor hem klaarstaat? Deze kanjer staat te popelen om bij een eigen familie te mogen horen, voor altijd! 

Video