nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tomas

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: mei 2018
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2019-03-17
Land: Spanje
Toegevoegd: 23-11-2018

Omschrijving

Tierra Blanca Tenerife:

Update 17 maart 2019: Helaas is het weer tijd voor een update want Tomas wacht nog steeds op zijn welverdiende kans… In de patio is hij reuze sociaal en speels met de rest van zijn maatjes. Hij helpt zijn onzekere broertjes en steunt ze duidelijk waar nodig. Buiten de patio vind hij alles nog spannend, dan is hij erg rustig en snel onder de indruk. Toch laat hij de nieuwe indrukken rustig over zich heen komen en wint zijn nieuwsgierigheid al snel. Tomas is een lief, vrolijk en gevoelig hondje dat enorm verlangt naar een eigen veilig plekje, een familie om trouw te zijn, een eigen thuis waar hij al die liefde en gekkigheid mag delen… het drukke asiel is geen plek voor hem! 5 nieuwe foto’s en video toegevoegd.

Update 12 december 2018: Hoog tijd voor een update want er is heel wat veranderd in de tussentijd! De pups zijn naar één van de grotere patio’s verhuisd. Dit heeft grote impact op de pups gehad. Ze vinden het allemaal erg spannend tussen de grote jongens, al die ruimte en al dat geblaf opeens… Omdat er enkele vrijwilligers van Podencoworld hier waren en we gelukkig extra handen en tijd hadden hebben we de hele week elke dag een poosje bij ze gezeten met zijn allen, bijgevoerd, gespeeld, etc. Tomas is een wereldverschil tussen de broers! Tomas is nog leuker, socialer, vrolijker en speelser geworden dan hij al was en met zijn gekkigheid zorgt hij dat de rest uiteindelijk ook mee gaat doen. Wat een heerlijk blij ei is het toch! 6 nieuwe foto’s toegevoegd.

Input 23 november 2018: Tomás is een ontzettend lief en ongecompliceerd pupje dat staat te popelen om bij een eigen mens te horen. Hij is mensgericht, aanhankelijk en ontzettend schattig! Deze knuffelkont heeft geen trauma’s en vind alles en iedereen even gezellig zonder zich op te dringen of lomp te zijn. Met de andere hondjes is Tomás zijn karakter ook voorbeeldig, hij speelt met wie dat wil en heeft eeuwig geduld met zijn grotere en lompere broertjes die hem maar al te vaak omver lopen… Een maatje voor het leven, trouw, gehoorzaam, mensgericht, aanhankelijk en dan ook nog eens zo knap, wie wil daar niet elke dag van genieten? Tomás kwam als klein pupje samen met haar broertjes en zusjes (Nicolas, Periquillo, Rayco, Roberto , Estrelita en Nerea) in het asiel. 7 prachtige pups, gevonden in de volle warmte van de zomer, in een doos, zonder een moeder te bekennen. De persoon die ze dumpte was gelukkig wel zo lief geweest om te wachten tot ze zelf aten, nog maar net, dat wel… Maar goed, ze werden op tijd gevonden en dit was hun kans op een beter leven. Tomás is helemaal klaar om de tralies achter zich te laten en staat te popelen om de mooie buitenwereld te ontdekken. Hij zal met zijn heerlijk ongecompliceerd en lief karakter een aanwinst voor iedere familie zijn!

Video