nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Cajo

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: maart 2012
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 10-15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-12-24
Land: Nederland
Toegevoegd: 15-11-2018

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 24 december 2019: 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 15 september 2019: Lieve Cajo verblijft al een poosje bij ons in de opvang in IJmuiden, nog steeds is er niemand die dit lieve mannetje ziet staan. We snappen er niets van, want Cajo is zo'n lieve schat die gek is op knuffelen en terwijl je hem knuffelt maakt hij van die schattige ik vind het lekker knor geluidjes. Cajo is erg rustig in huis, zijn favoriete bezigheid binnen huis is dan ook slapen haha. Komt er eten om de hoek kijken dan staat hij vooraan in de rij. Ook van een lekkere wandeling geniet hij enorm maar welke hond doet dat nou niet! Kom anders eens een kijkje nemen in IJmuiden en ontdek zelf wat voor kanjer deze hond is. 4 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 8 maart 2019: Lieve kleine Cajo is nog steeds op zoek naar zijn 4-ever home.
Hij doet het ontzettend goed hier in de roedel, alle kinderen die hier over de vloer komen vind hij even gezellig. Cajo is een enorme knuffelkont en is  rustig in huis. Het liefste slaapt hij de hele dag lekker in het zonnetje op de bank, al geniet hij ook heerlijk van een lange wandeling. Gezien zijn 8 jarige leeftijd zou het zo fijn voor hem zijn als hij zijn laatste jaren nog mag genieten bij een eigen familie. Cajo is een hond uit duizenden en een schat voor mens en dier. Als u kennis wil maken met Cajo….hij is te bezoeken in Nederland (IJmuiden), hoe makkelijk is dat? 2 nieuwe foto’s

Input 15 november 2018: Mijn naam is Cajo, ik ben zo'n 3 maanden geleden bij mijn opvang mama in IJmuiden komen wonen, ik vond alles in het begin enorm spannend, maar nu, een paar maandjes verder, ben ik een blije hond zonder angsten. Bij het zien van vreemde mensen kijk ik even de kat uit de boom, maar als ze wat lekkers te voorschijn halen ben ik om! Ik geniet enorm van een heerlijke wandeling maar lekker luieren thuis is ook mijn favoriet. Ik ben 6 jaar oud en klein van stuk en mijn opvang mama vind dat ik een hoog knuffelgehalte heb! In Spanje heb ik een ongelukje met een auto gehad waardoor ik het niet fijn vind om een halsband te dragen, daarom draag ik een tuig, ik heb er verder geen last van hoor, dus geen zorgen. Ik leef samen met 4 andere hondenvriendjes en dit vind ik heel gezellig, ook leef ik samen met een mensen kind van 7jaar. Wie wil mij komen knuffelen?

Geschiedenis uit het asiel Siempre Contigo: Cacao had erg weinig kans om vanuit het asiel geadopteerd te worden. Hij was erg angstig van mensen, maar hiermee is men direct met hem aan het werk gegaan en is men hem gaan socialiseren. Inmiddels gaat hij goed vooruit, en kan hij aangehaald en aangelijnd worden en loopt hij netjes aan de lijn. Toen men hem redde, was hij aangereden door een auto. Na veel dierenartsbezoeken is zijn gezondheid inmiddels prima. Hij is sociaal met andere honden, zowel teven als reuen. Zijn angst voor mensen is inmiddels ook niet meer zo groot maar hij is nog wel erg verlegen naar mensen. Iedereen is ervan overtuigd dat zijn angsten verder af zullen nemen bij een familie met ervaring en stabiele honden.