nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Loqui

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: november 2016
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-02-27
Land: Spanje
Toegevoegd: 23-10-2018

Omschrijving

Tenerife (Sabine):

Update 27 februari 2020: Inmiddels zijn we alweer ruim 6 maanden verder... en onze Loqui "groeit" niet meer. Ze doet het super met haar opvangmama op wie ze helemaal gek is maar vreemde mensen worden wantrouwig en soms zelfs blaffend begroet. Na een paar minuten en vooral met iets lekkers krijg je haar vertrouwen al snel maar voor Loqui lijkt het allemaal niet meer nodig. Het lijkt alsof ze de hoop heeft op gegeven en ook de interesse om nieuwe mensen een kans te geven. Hoe jammer is dit? Het leven zou zo veel beter kunnen zijn voor haar... Loqui heeft een eigen mens nodig, een routine, een familie die ze kan leren vertrouwen en waar ze langzaam aan op kan bloeien. Veel liefde, geduld en begrip. Wie kan haar dit bieden? nieuwe video toegevoegd.

Update 3 augustus 2019: Hoog tijd voor een update van onze gekke Loqui! Helaas is er geen enkele aanvraag binnen gekomen in deze 5 maanden tijd en ook al doet Loqui het super met haar opvang mama die ze echt 1000% vertrouwd en alles toe laat, merken we toch dat ze met vreemden een stapje achteruit is gegaan. Ze is enthousiast en vrolijk bij visite maar nu toch ook terughoudend. Ze blijft op een afstand en kijkt de kat uit de boom. Als ze het vertrouwd komt ze naar je toe en anders gaat ze gewoon lekker door met haar eigen ding doen. We zijn hier hard mee aan het werk en hebben op dit moment bijna om de dag visite die dan eventjes bij haar patio gaat kijken zodat ze hier aan kan wennen. Stapje bij stapje komen we verder maar we hopen toch echt dat Loqui snel een eigen plekje vind, een eigen familie die ze kan vertrouwen en vooral trouw mag zijn voor de rest van haar leven, dagelijkse buitenwandelingen, een eigen mandje die ze nooit meer achter zal moeten laten, dan  zou ze zonder twijfel weer snel opbloeien tot haar gekke zelf. Wie biedt haar die mooie en welverdiende kans? Loqui is reisklaar! 1 nieuwe foto toegevoegd.

Update 17 maart 2019: Deze prachtige podenco dame wacht helaas nog steeds op haar welverdiende kans om bij een eigen familie te horen. Loqui is een gevoelig hondje dat met haar zacht en bescheiden karakter té kwetsbaar was in het drukke asiel en daarom mocht ze tijdelijk naar de opvang waar ruimte is om kleinere groepjes te maken. Ze doet het super bij de opvang en geniet van elk beetje aandacht die ze maar krijgen kan en is hier duidelijk super blij mee maar natuurlijk gunnen we haar veel meer… Loqui is altijd vrolijk en enthousiast maar ze is absoluut niet lomp of opdringerig. Ze is hier en daar nog een beetje verlegen en onzeker bij vreemden maar zodra ze je kent wijkt ze niet meer van je zijde. Ze zou zonder twijfel een heel bijzonder, trouw en lief maatje zijn voor diegene die haar deze kans geeft! 7 nieuwe foto’s toegevoegd

Input 23 oktober 2018: Loqui is een hondje dat meteen je hartje in kruipt met haar prachtige ogen en onverbeterbaar karakter. Loqui is dol op mensen en weet haar plek heel goed bij de honden, groot of klein, druk of rustig. Deze lieverd heeft een hoog knuffelgehalte, is graag in de buurt en staat altijd klaar voor een knuffel, een wandeling of een spelletje. Lekker rustig kroelen, knuffelen of bij je liggen maakt haar het blijste hondje van de wereld. Loqui heeft geen trauma’s en is met heel weinig al ontzettend dankbaar. Zo zijn een oude deken of een harde mand al een luxe waar ze ontzettend blij mee kan zijn! Loqui kan al aan de riem lopen en heeft hier nog geen jachtinstinct laten zien ook al kan ze zich wel goed vermaken met hagedisjes zoeken als er geen mensen in de buurt zijn om mee te knuffelen of spelen. Kortom, Loqui is een trouwe, vrolijke, allemansvriendin die staat te popelen om een bij een eigen gezin te mogen horen!

 

Video