nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Coco

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: maart 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-03-01
Land: Spanje
Toegevoegd: 16-10-2018

Omschrijving

ProPeludos:

Update 1 maart 2020: Coco is nog steeds op zoek naar zijn eigen warme mand. Hij is erg gevoelig en kan goed omgaan met andere, vriendelijke dieren. Coco heeft een thuis nodig waar hij zich veilig kan voelen, liefst met andere dieren, omdat dit hem meer zelfvertrouwen zal geven. Denkt u dit thuis voor hem te hebben, de mensen van het asiel geven u graag meer details over dit mooie hondje. 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 12 augustus 2019: Coco doet het geweldig, is erg rustig en houdt van wandelen. Hij is erg gevoelig en verlegen, maar kan het goed met iedereen vinden! Deze mooie jongen is nog steeds opzoek naar een warme mand. 3 nieuwe foto’s toegevoegd.

Input 16 oktober 2018: Coco is voor het eerst gezien op de snelweg. Hij rende aan de kant van de weg naast alle auto's. We slaagden erin hem daar weg te krijgen maar toen raakten we hem kwijt. Na een week voedsel achtergelaten te hebben op 3 belangrijke plekken in de buurt, zagen we hem weer, dus hebben we een beschutte plaats voor hem gemaakt op een plaats onder een boom naast een verlaten huis. Uiteindelijk zagen we hem daar alleen en slapend, en toen we naar hem toe liepen begon hij met zijn staart te kwispelen. Hij was helemaal gelukkig en vertrouwde ons. Sindsdien woont hij in een pleeggezin met nog eens 10 honden en een paar katten. Hij kan heel goed met hen allemaal overweg en hoewel hij nieuwsgierig is naar katten, komt hij nooit bij hen in de buurt, hij is erg respectvol! Coco is super aanhankelijk, houdt van knuffelen en spelen met een bal, hij geniet nu van alles in het leven en hij is heel erg gelukkig. Maar natuurlijk heeft hij een eigen thuis nodig waar hij meer aandacht en tijd krijgt om te spelen en te wandelen. Hij houdt van wandelen op het platteland en gedraagt ​​zich geweldig als hij aan de lijn loopt. Hij geniet en houdt er ook van om te ontspannen in een zacht en behaaglijk bed. Coco is erg evenwichtig en past zich geweldig aan zodra hij zich veilig en geliefd voelt. Coco zal een perfect familielid zijn voor een zorgzame familie, ook als er kinderen zijn want die vindt hij ook erg leuk.