nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Bell

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: februari 2017
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-05-16
Land: Spanje
Toegevoegd: 07-10-2018

Omschrijving

Pets Angels:

Update: 16 mei 2019: 7 nieuwe foto's toegevoegd

Update 2 april 2019: Bell is veel verbeterd, ze is minder verlegen dan in het begin. Toen ik haar ontmoette, was ze niet bang voor ons.Thuis accepteert ze alle dieren, honden, katten, kippen maar buitenshuis op het veld (land) is ze in alles  geïnteresseerd (muizen, ratten, konijnen). Bell houdt van de wandelingen maar moet wel aan de riem lopen anders gaat ze op jacht. Bell heeft haar eigen familie helaas nog niet gevonden, bij wie mag zij komen wonen? 7 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 19 januari 2019: Bell is goed vooruitgegaan nu ze bij al een tijdje bij haar pleeggezin zit. Ze is een verlegen meisje maar zodra ze iemand vertrouwt wordt ze open en is ze erg  lief. Bell kan goed met andere honden, ze is onderdanig. Bij haar pleeggezin zijn zelfs de katten en kippen geen probleem voor haar. Bell kan niet loslopen, tijdens de wandeling loopt ze aan de lijn omdat ze graag achter konijntjes aan wil! Bell is nog steeds op zoek naar haar eigen, lieve familie. 7 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 7 oktober 2018: Bell werd in juli gevonden, alleen op een hoofdweg en Brisa nam haar mee naar huis. Bell zat onder de blauwe plekken en had een grote infectie in beide ogen en veel pijn. Haar ogen werden behandeld en ze kreeg pijnstillers. Nu ze hersteld is, is ze zo veranderd, ze is zo'n mooi meisje geworden. Bell is een beetje verlegen, maar ze is dol op haar pleegmoeder. Bell vindt andere honden ook leuk en heeft geen probleem met hen en ook niet met Brisa's katten en kippen. Bell is een erg lief meisje en het enige wat Bell nog nodig heeft is een eigen warme mand bij een lieve familie.

Video