nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Sara

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: januari 2014
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-03-10
Land: Spanje
Toegevoegd: 24-09-2018

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 10 maart 2020: Sara doet het goed in de opvang. Samen met vriendinnetje Nayla wordt ze steeds relaxter. Alhoewel Sara nog wel wat verlegen is, is dit lieve meisje klaar voor een nieuwe stap in haar leventje. Bij welk ervaren baasje mag Sara komen wonen? nieuwe video toegevoegd.

Update 28 augustus 2019: Sara is een paar jaar in het asiel geweest, sinds ongeveer een jaar woont ze nu bij Raul in de opvang. Ze woont daar met verschillende andere honden en katten en is goed met iedereen. Sara is daar duidelijk veel gelukkiger. Met haar pleegouders Raul en zijn vrouw doet ze het veel beter dan in het begin, ze was altijd erg verlegen en angstig voor mensen. In het huis komt ze naar Raul toe en wordt ze graag aangehaald. Buiten is het niet mogelijk voor Raul om haar te vangen wanneer ze vrij rondloopt in het omheinde gebied. Als ze, aan de lijn, gaan wandelen door de velden rond zijn huis is ze ontspannen en gelukkig. In de stad is dit anders, ze is bang voor vreemde mensen en geluiden, ze raakt dan in paniek en blokkeert. Het is belangrijk zijn om mensen voor haar te vinden die gewend zijn om met angstige honden om te gaan en die haar graag willen helpen en trainen. Raul heeft niet genoeg tijd om aan haar problemen te werken. Als ze in huis is, ligt ze graag op de bank en is ze gelukkig en ontspannen. Ze is veel beter geworden sinds ze in haar pleeggezin is. Sara heeft zich perfect aangepast in het huis van Raul. Haar beste vriendinnetje is Nayla en de katten vindt ze ook leuk. Sara is een schattig hondje en erg mooi. Mensen die interesse hebben in haar moeten zeker weten dat dat ze heel speciaal is, ze is slecht behandeld en daarom heeft ze een ​​trauma en is ze bang voor vreemde mensen en omgevingen. Sara is alleen geschikt voor adoptiegezinnen met podenco ervaring en waar al andere stabiele honden aanwezig zijn waar ze zich aan kan optrekken/spiegelen om te voorkomen dat ze anders weer terug in haar schulp kruipt. Als er geduldig met haar gewerkt wordt zal ze beetje bij beetje zeker beter worden en zal ze de rest van haar leven dankbaar zijn. Bent u het ervaren nieuwe baasje voor Sara dat de nodige tijd en geduld heeft om haar te laten zien hoe mooi het leven kan zijn?

Input 24 september 2018: Sara is gevonden bij een olijvenfabriek, ze verbleef daar al een paar weken tot de vrouw, die haar eten en drinken gaf, zag dat Sara ziek was. Ze vroeg hulp van Mascotas de Priego, die haar met veel moeite konden vangen want ze was bang en schuw. We denken dat ze een mix podenco/galgo is aan haar lange snuit te zien. Ze is erg lief en kan goed met andere honden. Sara heeft leishmania en wordt hiervoor behandeld met allopurinol. Welke lieve familie heeft voor deze lieverd een nieuw thuis waar ze het gelukkigste hondje van de wereld zal worden.

 

Video