nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Chica

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: april 2016
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 7
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Gastgezin
Laatste update: 2018-10-16
Land: Nederland
Toegevoegd: 10-08-2018

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 16 oktober 2018: Wat is Chica toch een schatje! Ze blijft een aanhankelijk hondje en gek op knuffelen. Ze is een rustig en gemakkelijk hondje, dat erg snel leert. Aan een paar keer ‘nee’ tegen haar zeggen als iets niet mag, heeft ze voldoende. Ze is graag onder mensen en begroet iedereen, zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ze gaat graag mee naar buiten om te wandelen en blijft keurig naast je lopen. Ze blijft een podenco, dus met regen is ze iets minder enthousiast... Chica gaat goed om met honden, maar soms vindt ze hen, en dan vooral grote honden, nog wel spannend. Daarin moet ze, met tijd en begeleiding, nog iets zelfverzekerder worden. Autorijden is geen probleem en meestal gaat ze tijdens de rit slapen. Samen met onze honden kan ze even alleen zijn. Welke lieve familie houdt net zoveel van knuffelen als lieve kleine Chica? 6 nieuwe foto's toegevoegd

Update 1 oktober 2018: Chica is een prachtig, lief, klein podencaatje dat erg van knuffelen houdt. Ze houdt van ‘haar’ mensen en is graag bij ze. Ze ligt graag tegen je aan en komt regelmatig voor een aai of knuffel. Je ziet haar dan genieten met haar kleine oogjes dicht. In huis is ze een rustig hondje en ze leert dingen snel. Buiten loopt ze echt ontzettend keurig aan de lijn en netjes naast of iets achter je. Chica is nog maar kort bij ons en haar gedrag kan natuurlijk nog wel iets veranderen. Ben jij het juiste baasje voor knuffelkous Chica? 7 nieuwe foto's toegevoegd.

Geschiedenis uit het asiel Malaga Animales y Plantas:

Chica is een schatje, klein, lief en één en al liefde. Ze vindt het geweldig om aangehaald te worden, kusjes te krijgen, omarmd te worden enzovoort. Je kunt zien hoe ze dan haar ogen sluit en glimlacht. Het is een feit dat Chica van mensen houdt en perfect samengaat met kinderen, ze is heel evenwichtig. Hoewel ze van tijd tot tijd achter de bal aan rent gaat ze liever van de ene vrijwilliger naar de andere om een aaitje te krijgen. Chica is absoluut sociaal met alle honden, ze is een beetje bang voor katten maar we denken dat ze met het geweldige karakter dat ze heeft, zich snel zal aanpassen aan een huis met katten. Ze loopt mooi aan de lijn en blijft altijd bij de vrijwilliger. Chica is een klein poppetje, vrolijk en grappig en ze wil alleen maar zoveel mogelijk liefde krijgen. Geef lieve Chica gewoon een, voor altijd, liefdevol thuis .. ze is het meest liefdevolle hondje ooit!

(input 10 augustus 2018)

Video