nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Susi

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: oktober 2016
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2020-04-07
Land: Spanje
Toegevoegd: 30-06-2018

Omschrijving

Opvang Diny:

Update 7 april 2020: nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 14 maart 2020: Susi wacht nog steeds op dat ene thuis dat voor haar toch ook moet bestaan. Ze wacht al 23 maanden, samen met haar zusje Susa, in het asiel. Het enige dat ze vraagt is een beetje tijd en geduld en een warm mandje natuurlijk. 3 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 9 december 2019: 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 20 september 2019: Susi is elke dag meer ontspannen en liefdevol. Ze zit inmiddels, samen met haar zusje Susa, al 17 maanden in de opvang en ze heeft een ervaren baasje nodig die haar met tijd en geduld haar angsten zal laten vergeten. Susi is gesteriliseerd, gevaccineerd  en heeft een paspoort, dus ze is helemaal klaar om te reizen. Wie heeft die ervaring en wil helemaal voor Susi gaan. 3 nieuwe foto's toegevoegd

Update 21 november 2018: Susi en Susa gaan stapje voor stapje vooruit, ze zijn erg goed met de andere honden speels en vrolijk en ook sociaal. Met mensen gaat t steeds wat beter.. ze komen niet om geaaid te worden maar Julia kan ze aaien voor ze gaan slapen dat vinden ze goed. En ze eten al iets uit haar hand, ze rennen niet meer weg. Susi en Susa hebben nog wel steeds een lief baasje nodig die hun met tijd en geduld nog meer vertrouwen kan geven en een daarmee een lekkere warme mand. 7 nieuwe foto’s en nieuwe video toegevoegd.

update 18 augustus 2018: 3 nieuwe foto's toegevoegd

update 10 juli 2018: 4 nieuwe foto's toegevoegd

Input 30 juni 2018: De zusjes Susi en Susa zijn gevonden tegen over het Aqua Park in Almuñecar, hier worden regelmatig nestjes neergelegd. De pups worden wel steeds gevangen maar de volwassen honden laten zich niet vangen vandaar dat er daar steeds weer nieuwe pups komen. De zusjes Susi en Susa gingen op een gegeven moment aan de wandel en verhuisden naar de wijk tussen strand en de huizen. Ze werden daar lange tijd door 2 vrouwen buiten gevoed totdat ze vroegen of ze in de Refugio mochten worden opgenomen en dat is nu gebeurd. Susi en Susa zijn nog wat terughoudend naar mensen, maar langzaam wordt dit beter en beter. Ze kunnen goed met andere honden. Wie heeft de tijd en het geduld om deze dames meer vertrouwen te geven en een daarmee een lekkere warme mand.

 

 

Video