nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gigi

Leeftijdscategorie: Jonger dan 1 jaar
Geboortejaar: maart 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2018-05-26
Land: Spanje
Toegevoegd: 14-04-2018

Omschrijving

Tanamera:

Mama podenca Venus is op straat achtergelaten door haar jager omdat ze zwanger was! Al enkele dagen zag een Engelse vrouw een uitgeputte Podenca in de velden bij haar huis. Ze besloot haar dagelijks eten te geven en constateerde toen dat ze behalve uitgeput, ook nog net puppy’s had gehad. Wij reageerden op haar oproep voor advies en lieten de dame dagelijks voer brengen, zodat ze aan haar gewend raakte. Toen ze Venus bijna kon aanraken zijn we meegegaan naar de voederplaats. Het plan was om te bekijken waar we de val konden neerzetten.. maar Venus kwam zo dichtbij dat ik besloot om haar met de lasso te vangen. Altijd spannend, want je krijgt maar 1 kans en daarna mag je haar niet loslaten. Maar Venus was niet moeilijk...liet zich vangen en stribbelde hooguit een paar minuutjes tegen. Daarna is mijn man de berg opgeklommen, op zoek naar pups. Hij vond ze uiteindelijk op een uitstekende rots, waar ze bij wind of regen gegarandeerd af zouden zijn gevallen. Ze waren hooguit een paar dagen oud, maar goed gevoed, 4 stuks!
Daarna snel naar huis en Venus herenigd met haar pups Gigi, Charon, Eris en Lila. Door omstandigheden moesten mama en pups met 4 weken uit elkaar, maar ze ontwikkelen zich super goed, en hebben 15 surrogaat mama honden bij Tanamera Opvang. Dat komt dus helemaal goed. 
De verwachting is dat de pups groot worden en Gigi is qua formaat de kleinste. Over het karakter kunnen we nog niet veel zeggen, maar ze is een knuffelkont en spring graag in onze armen, dus gek op mensen! En ze is pittig voor haar leeftijd. Gigi is nog te jong om te mogen reizen, dit zal zo rond half juli zijn. Dan heeft ze al haar vaccinaties gehad en wat zou het mooi zijn al er dan al een warm mandje en een lieve familie op haar wacht.

(input 14 april 2018)

Update 26 mei 2018: Gigi is nu 10 weken en een heerlijke meid. Dol op knuffelen, pienter en vol gekkigheid. Ze speelt graag met haar broer en zusjes, die een slagje groter zijn, maar ze doet er niet voor onder! Gigi is bijzonder elegant en we vinden vooral haar gezichtsstructuur erg mooi (veel jukbeen, dat wil toch iedere vrouw!). Kortom..een perfect meisje dat nog steeds op een lieve familie wacht. Gigi is vanaf de derde week van juni reis klaar. 4 nieuwe foto’s toegevoegd