nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ñiñi

Geboortejaar: augustus 2014
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 27-02-2020
Toegevoegd:
13-02-2018

Omschrijving

Tenerife (Sabine):

Update 27 februari 2020: Julie zullen het niet geloven maar in deze ruim 6 maanden is er helemaal niks veranderd voor onze leuke, gezellige en beeldschone knuffelbeer Ñiñi! Geen enkele interesse, geen één aanvraag... waarom blijft deze schat toch onzichtbaar? Ze is toch heel bijzonder, niet alleen qua uiterlijk met haar prachtige vlekken en sproeten maar ook haar vriendelijk karakter en gezellige gekkigheid zijn toch echt wel iets waar je elke dag weer van kan genieten? Ñiñi verlangt naar een eigen baasje om haar levenslust en besmettelijke vrolijkheid mee te delen. Een eigen mens die ze trouw mag zijn voor de rest van haar leven. Een eigen forever plekje dat ze "thuis" mag noemen...ze heeft lang genoeg geduldig gewacht, ze is al zo gegroeid en heeft al zo veel in moeten leveren. Wie merkt deze wereldhond op en geeft haar die welverdiende kans waar ze naar verlangt? 1 nieuwe foto toegevoegd 

Update 3 augustus 2019: Onze prachtige allemans vriendin Ñiñi is nog steeds niet opgemerkt door haar toekomstige familie. Dit betekend dat ze nog steeds de dagen voorbij ziet gaan achter de tralies van haar patio...hoe zonde is dit? Niet alleen voor haar, ze kent immers helaas niet beter en maakt er elke dag weer het beste van maar het is gewoon dood zonde dat er nog geen lieve familie van deze schat geniet, elke dag weer! Ñiñi zou voor elke familie het leven compleet maken. Met haar gezelligheid, gekkigheid en al die liefde die ze zo dolgraag wil delen, zullen haar eigen mensjes zich zonder twijfel nooit vervelen. Wie o wie geeft Ñiñi eindelijk haar welverdiende kans? 1 nieuwe foto toegevoegd

Update 17 maart 2019: Het is weer tijd voor een update voor onze prachtige Ñiñi want helaas is deze lieverd nog steeds niet opgemerkt. En dat is toch wel heel raar want wat een bijzondere verschijning is het toch...van buiten en van binnen is ze gewoon uniek! Echt een heerlijk, gezellig en vrolijk podenco meisje dat een enorme aanwinst zou zijn voor elke familie. Haar levenslust en gekkigheid zijn hoog besmettelijk en de liefde die ze te geven heeft is onbetaalbaar… Diegene die haar haar welverdiende kans geeft zal er zeker geen spijt van krijgen! 6 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 11 januari 2019: Het gaat heel erg goed met onze Ñiñi bij de opvang en ze geniet met volle teugen. Ze heeft inmiddels nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt en gedraagt zich voorbeeldig met iedereen. Ñiñi is absoluut niet lomp maar nog wel heerlijk vrolijk en enthousiast. Ñiñi is dol op knuffels en aandacht. Ze zoekt een eigen baasje die ze trouw mag zijn en waar ze al haar liefde en gekkigheid kwijt kan, een maatje voor het leven, mooie buitenwandelingen, een heerlijke zachte mand...Ñiñi weet nog niet hoe mooi het échte hondenleven kan zijn, en is nu al reuze dankbaar, maar ze verdient zo veel meer! 3 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 21 oktober 2018: Wat een veranderingen in de laatste 4 maanden voor onze beeldschone en unieke Ñiñi! Ze werd erg rustig, té rustig en ook nog eens onderdanig omdat ze zo vaak de hoek werd in gestuurd. Elke keer weer accepteerde ze het kortste stokje zonder te protesteren en onze eens té enthousiaste Ñiñi was niet meer zichzelf. Ze was duidelijk niet happy en liep gevaar. Dit was toch haar "geluk" want ze mocht naar de opvang. Een prachtige finca waar ze samen met nog 3 podencos enorm geniet. De ruimte en nodige rust hebben ervoor gezorgd dat de echte Ñiñi is ontpopt, een lieve, zachte en enorm trouwe schat met een heel hoog knuffelgehalte. Ze hoeft niet meer druk of lomp te doen om in beeld te komen, en ze hoeft ook niet meer te vrezen dat ze weer zonder enige reden de hoek in wordt gestuurd door de dominantere hondjes. Kortom, Ñiñi durft weer te genieten! Op de finca krijgt ze veel meer aandacht, ze begroet de nieuwkomers en visites voorbeeldig en is gewoon een hele fijne, leuke en gezellige hond om om je heen te hebben. Een maatje voor het leven die nog haar gouden mand en eigen lieve familie zoekt. 2 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 25 juni 2018: Onze gekke, enthousiaste en lieve Ñiñi wacht nog steeds op die familie die voor haar zal kiezen en waar ze al haar levenslust, liefde en besmettelijke vrolijkheid mee mag delen voor de rest van haar leven. Ñiñi kan zich inmiddels al beter inhouden en wanneer ze in haar enthousiasme toch je hand vastpakt en je "nee" zegt gaat ze razendsnel over naar hele zachte kusjes. Dan krijg je meteen die grappige blik en kwispel zo van "ik ben braaf he?" Het is een slimme meid en buiten haar patio en groep is ze duidelijk veel rustiger. Dan lijkt de hoge nood om in beeld te komen veel minder en komt ze ook aan het genieten toe. Ze denkt dan goed na en is dan veel zachter. We hopen dat iemand haar snel haar welverdiende kans zal geven en weten zeker dat Ñiñi zich heel snel aan zal passen in een eigen thuis, want er is duidelijk niks op de wereld dat zij liever wil dan een eigen baasje om trouw te zijn!

Input 13 februari 2018: Ñiñi is een hele enthousiaste hond. Ze is altijd vrolijk en ontzettend aanhankelijk. Deze lieverd is duidelijk heel hard bezig met al die verloren jaren in te halen nu ze eindelijk de leuke kant van de mens heeft ontdekt. Ze verlangt enorm naar aandacht en is heel graag in beeld. In haar enthousiasme kan ze nog wel eens tegen je aan springen voor een knuffel of je hand of arm met haar bekje vasthouden om je aandacht te trekken. Dit is natuurlijk een kwestie van opvoeden, net als ze nog nooit liefde heeft gehad is ze ook nooit eerder opgevoed maar een "nee!" snapt ze al heel snel en is dan ook eventjes onder de indruk of in ieder geval iets rustiger. Duidelijke, maar ook vooral positieve taal is voor Ñiñi heel belangrijk, ze moet weten wat ze aan je heeft, haar plek weten en kunnen snappen wat er van haar wordt verlangt want met een "goed zo!" of een aai over haar koppie maak je haar de blijste hond van de wereld. Aan de riem lopen kan ze ondanks de weinige wandelingen in het asiel ook al heel goed. In haar enthousiasme kan ze nog wel eens trekken maar ook dit is weer een kwestie van wennen en opvoeden want dit meisje leert heel snel en graag! Met andere honden is Ñiñi goed in de omgang, ze speelt heel graag en zal niet vechten om speeltjes of aandacht maar zich wel naar de voorste plek doordringen op haar gekke enthousiaste manier. Als ze op haar plek wordt gezet dan gaan haar oortjes naar achter en koppie omlaag, maar dit duurt niet lang want in no-time staat ze weer kwispelend klaar voor een spelletje! De eerste maand zat ze in een patio met drukkere hondjes die ook net zo gek en speels als haar waren maar nu we haar naar een rustigere patio hebben verhuisd waar ook oudere honden zitten merken we dat ze ook meer aan haar rust toekomt en ook zichzelf goed weet te vermaken. Het liefst plaatsen we Ñiñi bij een actieve familie die al de aandacht, energie en liefde voor haar hebben, als ze ook nog een speels hondenvriendje of vriendinnetje voor haar hebben dan zou dit helemaal haar droom waarmaken. Kleinere kinderen raden wij op dit moment (nog!) niet aan, niet omdat er ook maar iets kwaads in haar zit maar puur door haar enthousiasme en vrolijkheid die ze soms gewoon (nog) niet weet in te houden. Wie kan haar haar welverdiende kans geven? Ñiñi zal deze kans zonder enige twijfel met 4 poten aanpakken!

(input 13 februari 2018)

 

Video