nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Platina

Leeftijdscategorie: 9 jaar of ouder
Geboortejaar: augustus 2010
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2019-05-02
Land: Spanje
Toegevoegd: 30-01-2018

Omschrijving

Apasa:

Update 2 mei 2019: We kunnen gewoon niet genoeg benadrukken hoe lief onze Platina is. Het is een rustige, zachte, gevoelige en ontzettende lieve hond. Helaas nog steeds wachtend op haar kans op een fijn leven met persoonlijke aandacht van mensen. Ze is uitstekend met andere honden, wellicht zelfs een beetje onderdanig en mensen vindt ze geweldig. Elke hondenkenner die in haar ogen kijkt weet: dit is een hele speciale en uitzonderlijke lieve hond!! Kijk maar eens goed en wie weet valt ze dan eindelijk eens in de prijzen. 6 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 4 november 2018: Onze Platina heeft deze week afscheid genomen van haar kennelmaatje. Het maatje werd geadopteerd en Platina bleef achter. Dat was even verdrietig maar ze heeft haar nieuwe vriendje met evenveel liefde in haar huisje ontvangen. Haar vorige kennelmaatje was epileptisch en vond veel steun bij de lieve, rustige Platina. Ook als hij “raar” deed tijdens zijn aanvallen bleef ze kalm en bij hem in de buurt. Werkelijk een gouden, nee: Platina meisje! Ook met mensen is ze helemaal op haar gemakje. Tijdens een wandeling kun je rustig een terrasje pikken, Platina vindt het alleen maar gezellig. Ze loopt werkelijk keurig aan de lijn en geniet met volle teugen van haar schaarse wandelingen en knuffels. Het zou zo verdrietig zijn als zo'n grote lieverd haar hele leven in een asiel moet wonen, een lieve familie en een warme mand is wat ze verdient! 6 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 28 maart 2018: Ons Platina meisje is er helaas nog! Het is echt een prachtige en rustige lieverd en ze wandelt zo keurig aan de lijn. Het wordt tijd dat ze een fijn thuis krijgt want deze mooie dame hoort niet in een asielomgeving. Ze bloeit op als ze aangehaald wordt. Zo’n bescheiden lieverd hoort het tweede deel van haar leven niet in een asiel te slijten maar in een warm thuis met een fijne tuin. Wie oh wie is haar reddende engel? 2 nieuwe foto's toegevoegd

Input 30 janunari 2018: Wie op zoek is naar een ongecompliceerde ietwat verlegen rustige hond heeft haar nu gevonden! Platina is een erg lief en rustig meisje die veel te lang in het asiel zit. Ze kan zo’n dankbare hondenvriendin voor iemand worden dus wie is de gelukkige? Pas 1 jaar oud toen zij 7 jaar geleden werd gevonden door een oudere dame. Platina was in haar eentje achtergelaten bij een vakantiewoning. Waarom? Geen idee want er is niks mis met haar. Integendeel zij wandelt keurig aan de lijn, gaat goed om met andere honden, is rustig en vindt het heerlijk om te worden aangehaald. Ze doet aandoenlijk haar best om in de smaak te vallen. Juist zo’n iets oudere hond hopen wij te plaatsen want nog circa 8 jaartjes de luxe van een eigen huis gunnen we haar zo!