nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pedro

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: oktober 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-10-16
Land: Spanje
Toegevoegd: 06-12-2017

Omschrijving

Asoka Castalla:

Update 16 oktober 2018: Het gaat goed met de broers Pablo en Pedro. Pedro is wat meer out going dan Pablo, Pablo is de rustigste van de twee, maar beiden zijn gek op knuffels en wandelen. Pablo is van verveling iets meer gaan eten en is wat dikker geworden. Ze genieten er erg van om in de gaten in de berg op het terrein te liggen chillen. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 14 juni 2018: 2 nieuwe foto's

Update 19 mei 2018: De mannen Pedro en Pablo vinden het erg leuk om mee te gaan wandelen met de vrijwilligers. Ze zijn dus weer mee geweest op een wandeling en zijn er weer wat nieuwe foto’s gemaakt van deze tweeling. Pedro is degene met de witte vlek op de borst en de lichtblauwe halsband. Ze zijn hartstikke leuk en zijn het geen plaatjes? 15 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 27 april 2018: Bijgaand nieuwe foto´s van Pedro en eentje van Pedro en Pablo die op een verschillend moment in hetzelfde gat liggen te chillen. Het zijn ontzettend leuke honden. Je merkt echt dat wanneer ze even niet samen zijn geweest, omdat er eentje mee wandelen was en de andere niet, dat ze elkaar weer opzoeken en er even weer moment van contact is tussen die twee. Ze zijn echt heel leuk en nog jong en speels. Wat zou het mooi zijn als ze samen geplaatst konden worden. 4 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 19 maart 2018: Er is weer gewandeld met Perdo, hij is onafscheidelijk van Pablo. Ze zijn zulke dikke vrienden, nou ja, broertjes. Pedro heeft wit op de borst, en Pablo niet. Beiden zijn heel sociaal met andere honden en met mensen. Ze knuffelen graag. Verder zijn ze heel speels. 13 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 27 februari 2018: 5 nieuwe foto's toegevoegd

Update 22 januari 2018: Pablo en Pedro zijn onafscheidelijk. Perdo heeft wit op zijn borst en Pablo heeft een rode halsband om. 4 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 23 december 2017: Pedro en Pablo zijn vrijwel altijd samen. Hoewel ze niet persé samen geadopteerd hoeven te worden zou het toch wel heel leuk zijn voor deze twee maatjes. Ze zijn nu nog jong. Het zou heel fijn zijn als ze een huisje vinden. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

input 6 december 2017  Pedro is gevonden in zijn eentje ronddolend op de campo. We kregen een telefoontje en zijn hem gaan halen. Hij bleek precies te lijken op een andere podenco die we een paar dagen eerder hadden opgehaald op dezelfde plek. Pedro is waarschijnlijk een broertje van Pablo. We denken ook dat er een blijk van herkenning was toen ze elkaar zagen. Pedro is een jonge, sociale hond, die graag speelt met andere honden en ook graag een knuffel komt halen. In het begin, toen hij net in het asiel was, was hij een beetje bang, maar hij heeft inmiddels gezien dat dat bij ons niet nodig is. Nu is hij helemaal losgekomen en een hele vrolijke lieve kerel. Pedro is net als Pablo een gezinshond. Pedro en Pablo delen een kennel met nog twee hondjes. Ze hoeven niet persé samen te worden geadopteerd maar dat zou natuurlijk wel heel leuk zijn. We denken dat hij in een huis waar nog geen hond is het beste op zijn plek zou zijn. Pedro is de hond met de blauwe halsband en staat te popelen om op het vliegtuig te stappen naar zijn eigen familie.

Video