nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pedro

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: oktober 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-01-22
Land: Spanje
Toegevoegd: 06-12-2017

Omschrijving

Asoka Castalla:

Pedro is gevonden in zijn eentje ronddolend op de campo. We kregen een telefoontje en zijn hem gaan halen. Hij bleek precies te lijken op een andere podenco die we een paar dagen eerder hadden opgehaald op dezelfde plek. Pedro is waarschijnlijk een broertje van Pablo. We denken ook dat er een blijk van herkenning was toen ze elkaar zagen. Pedro is een jonge, sociale hond, die graag speelt met andere honden en ook graag een knuffel komt halen. In het begin, toen hij net in het asiel was, was hij een beetje bang, maar hij heeft inmiddels gezien dat dat bij ons niet nodig is. Nu is hij helemaal losgekomen en een hele vrolijke lieve kerel. Pedro is net als Pablo een gezinshond. Pedro en Pablo delen een kennel met nog twee hondjes. Ze hoeven niet persé samen te worden geadopteerd maar dat zou natuurlijk wel heel leuk zijn. We denken dat hij in een huis waar nog geen hond is het beste op zijn plek zou zijn. Pedro is de hond met de blauwe halsband en staat te popelen om op het vliegtuig te stappen naar zijn eigen familie.

(input 6 december 2017)

Update 23 december 2017: Pedro en Pablo zijn vrijwel altijd samen. Hoewel ze niet persé samen geadopteerd hoeven te worden zou het toch wel heel leuk zijn voor deze twee maatjes. Ze zijn nu nog jong. Het zou heel fijn zijn als ze een huisje vinden. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 22 januari 2018: Pablo en Pedro zijn onafscheidelijk. Perdo heeft wit op zijn borst en Pablo heeft een rode halsband om. 4 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Video