nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pablo

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: oktober 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-01-22
Land: Spanje
Toegevoegd: 06-12-2017

Omschrijving

Asoka Castalla:

Pablo werd gevonden in zijn eentje ronddolend op een campo. Het asiel werd gebeld en we zijn hem gaan halen. Pablo is heel sociaal en niet bang. Hij speelt graag met andere honden en komt ook graag een knuffel halen. Pablo is een prima gezinshond, hij kan met alles en iedereen. Wat schetste onze verbazing? Een paar dagen na binnenkomst van Pablo kregen we weer een telefoontje dat er een hond gevonden was op dezelfde plek. We zijn hem gaan halen. En wat bleek? Ze zijn vrijwel identiek. We zijn er haast wel zeker van dat het broertjes zijn en we hebben hem Pedro genoemd. Pablo en Pedro delen een kennel met nog twee hondjes. Ze hoeven niet persé samen te worden geadopteerd maar dat zou natuurlijk wel heel leuk zijn. Pablo is de hond met de rode halsband en hij staat te popelen om op het vliegtuig te stappen naar zijn eigen familie.

(input 6 december 2017)

Update 23 december 2017: Pablo en Pedro zijn vrijwel altijd samen. Hoewel ze niet persé samen geadopteerd hoeven te worden zou het toch wel heel leuk zijn voor deze twee maatjes. Ze zijn nu nog jong. Het zou heel fijn zijn als ze een huisje vinden. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 22 januari 2018: Pablo en Pedro zijn onafscheidelijk. Pablo heeft een rode halsband om en Perdo heeft wit op zijn borst. 4 nieuwe foto's en video toegevoegd.

 

Video