nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pablo

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: oktober 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-10-16
Land: Spanje
Toegevoegd: 06-12-2017

Omschrijving

Asoka Castalla:

Update 16 oktober 2018: Het gaat goed met de broers Pablo en Pedro. Pedro is wat meer out going dan Pablo, Pablo is de rustigste van de twee, maar beiden zijn gek op knuffels en wandelen. Pablo is van verveling iets meer gaan eten en is wat dikker geworden. Ze genieten er erg van om in de gaten in de berg op het terrein te liggen chillen. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 14 juni 2018: 2 nieuwe foto's

Update 19 mei 2018: De mannen Pablo en Pedro vinden het erg leuk om mee te gaan wandelen met de vrijwilligers. Ze zijn dus weer mee geweest op een wandeling en zijn er weer wat nieuwe foto’s gemaakt van deze tweeling. Pedro is degene met de witte vlek op de borst en de lichtblauwe halsband. Ze zijn hartstikke leuk en zijn het geen plaatjes? 15 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 27 april 2018: Op de nieuwe foto van Pablo ligt hij op zijn favoriete plekje. Hij trekt zich een beetje terug momenteel uit het feestgedruis van de groep honden waar hij mee naar buiten gaat. Hij zoekt meer de rust op, maar als hij mee gaat wandelen met de vrijwilligers vindt hij dat wel fantastisch. Je merkt echt dat wanneer ze even niet samen zijn geweest, omdat er eentje mee wandelen was en de andere niet, dat ze elkaar weer opzoeken en er even weer moment van contact is tussen die twee. Ze zijn echt heel leuk en nog jong en speels. Wat zou het mooi zijn als ze samen geplaatst konden worden. 2 nieuwe foto toegevoegd

Update 19 maart 2018: Er is weer gewandeld met Pablo, hij is onafscheidelijk van Pedro. Ze zijn zulke dikke vrienden, nou ja, broertjes. Pablo heeft geen wit op zijn borst maar Pedro wel. Pablo is erg lief en aanhankelijk. Beiden zijn heel sociaal met andere honden en met mensen. Ze knuffelen graag. Verder zijn ze heel speels. 6 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 22 januari 2018: Pablo en Pedro zijn onafscheidelijk. Pablo heeft een rode halsband om en Perdo heeft wit op zijn borst. 4 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 23 december 2017: Pablo en Pedro zijn vrijwel altijd samen. Hoewel ze niet persé samen geadopteerd hoeven te worden zou het toch wel heel leuk zijn voor deze twee maatjes. Ze zijn nu nog jong. Het zou heel fijn zijn als ze een huisje vinden. 2 nieuwe foto’s toegevoegd.

Input 6 december 2017: Pablo werd gevonden in zijn eentje ronddolend op een campo. Het asiel werd gebeld en we zijn hem gaan halen. Pablo is heel sociaal en niet bang. Hij speelt graag met andere honden en komt ook graag een knuffel halen. Pablo is een prima gezinshond, hij kan met alles en iedereen. Wat schetste onze verbazing? Een paar dagen na binnenkomst van Pablo kregen we weer een telefoontje dat er een hond gevonden was op dezelfde plek. We zijn hem gaan halen. En wat bleek? Ze zijn vrijwel identiek. We zijn er haast wel zeker van dat het broertjes zijn en we hebben hem Pedro genoemd. Pablo en Pedro delen een kennel met nog twee hondjes. Ze hoeven niet persé samen te worden geadopteerd maar dat zou natuurlijk wel heel leuk zijn. Pablo is de hond met de rode halsband en hij staat te popelen om op het vliegtuig te stappen naar zijn eigen familie.

Video