nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Vini

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: februari 2011
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-11-18
Land: Spanje
Toegevoegd: 01-12-2017

Omschrijving

Tierra Blanca Tenerife:

Update 18 november 2018: Onze Vini wordt met de dag aanhankelijker en ze geniet nu duidelijk van zachte knuffels en verlangt er zelfs naar. Zich opdringen staat niet in haar woordenboekje maar je heel lief en zacht aankijken en stilletjes achtervolgen...daar is ze heel goed in want dat werkt weet ze inmiddels! Vini haar gedrag in de groep is nog steeds voorbeeldig, ze heeft eindeloos geduld met de drukkere hondjes die haar vaak omver lopen. Deze lieverd is met heel weinig al ontzettend blij en dankbaar maar toch merken we aan haar dat de drukte van het asiel te veel wordt. Wat zou ze enorm genieten van een rustige, veilige, zachte mand bij een lieve familie bij wie ze voor altijd mag blijven... 4 nieuwe foto’s en nieuwe video toegevoegd

Update 6 juni 2018: Inmiddels zijn we al weer ruim 2 maanden verder, dus hoog tijd voor een update van onze senior Vini! Er is niet veel veranderd in deze tijd. Hier en daar een nieuw maatje dat voorbeeldig welkom werd geheten door Vini in de groep en een wandeling met de vrijwilligers buiten de patio. Dag in en dag uit hetzelfde, niks nieuws, geen uitdaging, geen zachte mand, geen eigen lief baasje...en toch lijkt Vini te genieten. We kunnen ons alleen maar indenken hoe zwaar haar leven hier voor was als we zien hoe ze nu, nog steeds, hier van aan het bijkomen is. Dagelijks lange wandelingen en een druk leven, dat hoeft allemaal niet meer voor haar, maar lieve Vini verdient zonder twijfel een rustig plekje, een eigen thuis bij een familie die van haar houdt en die haar laat zien dat het echte hondenleven nog veel mooier kan zijn buiten de tralies! Twee nieuwe foto's zijn toegevoegd.

Update 12 maart 2018: Inmiddels zijn we al weer ruim 3 maanden verder en helaas is er nog niks veranderd voor deze enorme lieverd. Vini maakt zich niet druk of boos, ze ligt graag de hele dag in een rustig hoekje en als het kan het liefst in het zonnetje. Vini is erg rustig en er lijkt weinig emotie in haar te zitten maar niks is minder waar. Ze is duidelijk nog aan het bijkomen van haar verleden en houd zich nog stilletjes. Ze is absoluut niet zielig maar juist dankbaar en tevreden met haar nieuwe leven in het asiel. Ze moest eens weten hoe veel beter het kan... 1 nieuwe foto toegevoegd.

Input 1 december 2017: Vini is een prachtige en ontzettend elegante podenco dame, groot, mooi op gewicht en heel erg rustig. In de patio is ze liever lui dan moe, buiten is ze nieuwsgierig en snuffelt ze graag rond. Op het eerste gezicht lijkt het een hele stoere dame maar niks is minder waar. Onze Vini is nog niet veel gewend en vind veel dingen nog best spannend. Toch laat ze alles rustig over haar heen komen en gaat ze maar al te graag op onderzoek uit nadat ze alles even rustig heeft bekeken. Ze staat altijd kwispelend als één van de eersten bij het hek ‘s ochtends wanneer ze je aan ziet komen en is stilletjes altijd in de buurt. Met de andere honden is ze voorbeeldig, heel erg stabiel en rechtvaardig. Ze is niet de baas van de patio maar ook niet het typisch onderdanig hondje dat telkens in de hoek wordt gestuurd. Iedereen respecteert haar gewoon zonder dat ze er verder woorden over moet hebben en de onzekere hondjes zoeken altijd bescherming bij haar. Wie kan Vini haar welverdiende rustig en veilig plekje bieden waar ze kan bijkomen van haar vorig leven en kan gaan leren genieten van het echte leven? Deze dame heeft zonder twijfel heel wat in te halen en vooral nog heel wat te bieden!

Video