nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Chep

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: januari 2015
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2018-02-11
Land: Nederland
Toegevoegd: 25-11-2017

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 11 februari 2018: 3 nieuwe foto's toegevoegd

Update 6 januari 2018: Oud en nieuw zijn goed doorstaan, Chep zelf was de rust zelve, werd alleen wat onrustig omdat de andere honden wel reageerden op het (gelukkig sporadische) vuurwerk. Maar wat is het lief, schrander, beest. Hij is al een paar keer mee wezen hardlopen en dat vind hij heerlijk. Hij is echt heel lief tegen andere mensen en is een echte allemansvriend aan het worden. Kortom een tophond. Chep moet wel een huis hebben waar hij in de tuin of erf heerlijk kan rennen, dat heeft hij echt nodig. Hij kan heerlijk spelen met onze andere opvanghond, Jynx. Ook een actief baasje, die er met Chep op uit wil trekken is gewenst. Maar dat baasje krijgt er een trouwe vriend voor het leven bij. 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 14 december 2017: Sinds een week of twee is Chep bij ons in de opvang. Er werd gezegd dat hij niet helemaal zindelijk zou zijn en bang voor mannen. Nou, gelukkig is daar niets meer van waar. Als er een niet bang is voor mannen dan is dat Chep wel (of ik moet hondenfluisteraar zijn). Hij ligt vaak met zijn kop op mijn schoot bij me te slapen en is altijd in voor een loopje of een liefkozing. Chep is een prachtige ranke Podenco, nog net geen Galgo. Prachtige vorm, hele mooie zachte ogen en een rank lichaam. Niet voor niets familie van de windhonden. En wat een lief karakter, er zit niets kwaads in, hij kan goed met de andere vier soortgenoten hier in huis. Favoriete speelkameraadje is Jynx, onze andere opvanger. We zouden bijna wensen dat ze samen bij een nieuwe baasje terecht komen. Wat kunnen die twee lekker spelen. Het is een genot om Chep met grote sprongen door de tuin te zien springen. Dus Chep moet niet op een flatje terecht komen, dat is niets voor hem, hij moet zich kunnen uitleven. Chep is gewoon een ongecompliceerde hond die zo in een nieuw huis terecht kan en die je het gevoel geeft of dat hij er altijd al is geweest.

Chep is een hele lieve trouwe vriend die graag met zijn baas erop uit gaat. Lopen, fietsen, mee in de auto of lekker varen en uitwaaien op het strand of wat eten in een restaurant je kan het zo gek niet bedenken of Chep gaat met je mee. Ook is hij erg lief voor kinderen en troost hij ze het liefst als ze verdrietig zijn. Chep hecht zich erg aan zijn baas waardoor hij het moeilijk vind als zijn baas weg gaat en hij alleen thuis is. Chep gaat dan piepen en onrustig rondjes lopen in huis totdat zijn baas terug komt. Wie heeft een mooi plekje voor deze grote lieverd en geeft Chep een kans op nieuw geluk!

(input 25 november 2017)