nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Piraat

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: december 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-03-01
Land: Spanje
Toegevoegd: 06-10-2017

Omschrijving

APASA:

Piraat werd op straat gevonden, helemaal ondervoed. Hij is waarschijnlijk ontsnapt aan de slechte behandeling van een jager. Hij was echter helemaal niet schuw en reageerde direct goed op de mensen die hem gered hebben. Piraat is nog geen jaar oud en daarom mag hij gewoon niet te lang in het asiel verblijven. Het is een ontzettend blije en speelse hond. Als je hem ziet wil je hem direct aanhalen en knuffelen. En dit laat hij maar al te graag toe! Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en komt dan ook heerlijk tegen je aan leunen. Deze schat moet de wereld nog ontdekken, maar hij doet het al zo ontzettend goed voor zijn jonge leeftijd. Hij loopt goed mee aan de lijn en kan heel goed overweg met andere honden. Als je naar hem kijkt wordt je op slag verliefd! Sommige honden hebben gewoon iets speciaals.. nou, onze Piraat is er zo één!

(input 6 oktober 2017)

Update 28 oktober 2017: Gisteren een heerlijke wandeling gemaakt met onze lieve jongen Piraat! Wat een ontzettende schat is het toch. Hij is nog zo jong, maar het lijkt wel of hij je begrijpt. Het is een ontzettend lieve en vooral intelligente hond. Hij is ontzettend rustig en loopt zeer goed mee aan de lijn. Hij moet de wereld verkennen en dat gunnen we hem zo erg. Kijk nou naar die lieve snuit, daar word je toch verliefd op! Wij zijn het al in ieder geval! nieuwe video toegevoegd

Update 26 januari 2018: Wat een schat van een jongen is onze Piraat toch. En wat wil hij graag t asiel uit, de hele dag in die kennel hangen is echt niets voor hem. Een half uurtje per dag de speelweide in is gewoon niet genoeg voor een gezonde jonge hond. Piraat woont met een oudere vriendin en dat gaat prima. Met heren ging het niet geweldig, Piraat doet niets liever dan spelen en daagt graag uit. Duidelijk een hond voor een rustig dominant teefje of als enige hond dus. Met een lekkere wandeling en een knuffel maak je Piraat altijd ontzettend blij. Dat mag wat hem betreft elke dag wel. Wie neemt deze jongen voor altijd mee de paden op, de lanen in? 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 1 maart 2018: Onze Piraat is recent op bezoek geweest in een huis met kat. In huis was hij lekker nieuwsgierig en rustig. Met de kat ging ook prima, we moesten hem zelfs naar de kat duwen om interesse te wekken. Geen enkel probleem dus die poezenbeesten. Piraat is kortgeleden ook een ochtendje buiten het asiel op stap geweest. We hebben hem meegenomen naar een introductie trainingsklasje en daarna een heerlijke wandeling gemaakt in de campo. Hij deed het geweldig in het klasje, de beste leerling van de klas! Heel rustig en kalm deed hij de oefeningen mee, en vond het allemaal heel interessant. Het ging ons echter niet zo zeer om de training maar vooral om de omgang met andere honden buiten het asiel en dat ging prima. Met wat kleine aanwijzingen snapt hij meteen dat niet elke hond ook zo van spelen houdt :-) Het wandelen door het stadje ging ook goed. Hoewel auto's, scooters en langslopende mensen natuurlijk allemaal nieuw zijn waren we zeer tevreden over onze jongen. De wandeling daarna met een stel andere honden was natuurlijk super genieten. Lekker door t hoge gras banjeren, samen met de anderen je snuit overal insteken en als een gewone hond aan een autoband ruiken. Wat een avontuur! Kortom: het gaat prima met Piraatje, deze jongen is helemaal klaar voor die fijne familie! 8 nieuwe foto’s toegevoegd.

Video