nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Molli

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: augustus 2016
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 12,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2018-06-14
Land: Spanje
Toegevoegd: 06-10-2017

Omschrijving

La Huella Verde Olvera:

Molli verscheen verlaten op een weg aan het begin van het jachtseizoen. Ze had een hevige infectie in haar ogen en als die niet zou genezen kon ze haar oog verliezen. Gelukkig zijn haar ogen weer helemaal gezond en kan ze goed zien. Ze had ook enkele wonden en was erg mager, we weten niet hoe lang ze zonder eten is geweest. Molli is positief getest op Ehrlichia en Anaplasma maar ze wordt hiervoor inmiddels behandeld en over een paar weken zal ze opnieuw getest worden. Misschien is ze niet gebruikt om te jagen omdat ze erg vriendelijk en zacht is en ze waarschijnlijk niet een dier zou kunnen doden. Ze is uiterst aanhankelijk en vindt het heerlijk om aangehaald te worden. Molli is een zeer liefdevolle hond zonder angsten. Ze houdt van mensen, is lief en speels. Ze is goed met katten en ook met honden, zowel mannetjes als vrouwtjes. Molli vindt leuk om met kinderen te zijn en is een geweldig speelmaatje.  Molli verdient een geweldig thuis voor de rest van haar leven.

(input 6 oktober 2017)

Update 22 oktober 2017: Molli’s behandeling voor Ehrlichia en Anaplasma is afgerond, er is een nieuwe bloedtest gedaan en er was goed nieuws want ze is voor beide negatief getest.

Update 11 april 2018: Molli is zo’n braaf en lief meisje en ze heeft geen angsten. Ze houdt van mensen, natuur, rennen en spelen met andere honden. Molli is echt een schattig meisje. 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 14 juni 2018: 24 nieuwe foto's