nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bas

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: januari 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2017-10-03
Land: Nederland
Toegevoegd: 18-09-2017

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 3 oktober 2017: Met Bas gaat het prima bij ons, hij loopt graag aan de lijn buiten en vindt het heerlijk om buiten te zijn. Bas is lief tegen iedereen en doet geen vlieg kwaad. Gisteren is hij even los geweest met mijn andere hond, lekker spelen zonder riem ging  prima. Bas vindt het strand en het bos erg fijn en zelfs op een terras heeft hij het naar de zin. Hij doet het prima met mijn hondje Chaya maar ook met andere honden op straat gaat het prima. Hij eet goed en vindt met een bal spelen ook erg leuk. Hij slaapt samen met Chaya in de bench wat geen enkel probleem is. Bas luistert nog niet echt naar zijn naam, we hebben heb alles geprobeerd maar het blijft lastig ik blijf dan ook maar zijn naam herhalen, dan moet het eens gaan werken. Bas is een top hond voor iedere familie. 1 nieuwe foto toegevoegd.

Bas is een erg lief hondje, erg actief, slim en houdt van lekker snuffelen buiten. Hij is sociaal naar andere honden, katten en mensen. Bas speelt graag met een bal maar ook met andere honden. Hij kan al een poosje alleen zijn, is zindelijk en hij vindt autorijden leuk. Dit energieke lieverdje wacht met smart op zijn eigen familie om mee te knuffelen, spelen, wandelen en samen van het leven te genieten.

Geschiedenis uit het asiel Malaga Animales y Plantas:

Deze kleine pup is Bonny. Hij werd aan zijn lot overgelaten samen met zijn drie broertjes (Charley, Jaky en Rony) toen ze nog maar baby's waren in de buurt van een snelweg. Gelukkig vond en redde iemand hen. Het nest werd naar het asiel gebracht. Bonny is een erg vrolijk en speels pupje. Hij houdt niet op met kwispelen en is nieuwsgierig naar alles wat er om hem heen gebeurt. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn en in de watten gelegd te worden en heeft het typische karakter van een pup. Erg sociaal met andere honden omdat hij van pup af aan gewend is om met andere honden om te gaan. Als u uitziet naar een hond die uw leven opvrolijkt dan is Bonny de perfecte hond om elke dag voor u speciaal te maken!

(input 18 september 2017)