nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bernie

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: mei 2013
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land: Nederland
Toegevoegd: 11-06-2017

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Hallo, ik wil mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Bernie en ik ben 4 jaar jong.

Ik ben een hele lieve, soms een beetje bange hond die op zoek is naar een leuk nieuw huisje met een lief baasje of baasjes die mij heel veel liefde en aandacht kan/kunnen geven omdat ik dit verdien. Ik hou zoveel van aandacht en knuffelen. Na bijna 4 jaar met heel veel plezier bij mijn huidige baasjes gewoond te hebben, moet ik helaas weg omdat ik het nieuwe kindje van 1,5 heel moeilijk vind om mee om te gaan (ze is zo grijperig en daar hou ik niet van, ik weet niet wat ik ermee moet en laat dat duidelijk merken), met oudere kindjes heb ik geen problemen. (kinderen boven de 8). Ook vind ik katten heel erg interessant. Ik jaag een beetje op ze dus liever geen katten in het nieuwe huis. Hier heb ik 2 kattenvrienden. Met de één ga ik beter om dan met de ander.

Ik ben zindelijk en kan altijd netjes wachten tot ik uitga. Ik kan wel 3 uurtjes alleen thuis blijven. Alleen autorijden vind ik verschrikkelijk. Ik durf niet in de buurt van de auto te komen. Toch ging ik wel eens mee met de auto, maar dit vond ik maar niets. Liever dus iemand voor mij die niet teveel met de auto weg moet samen met mij.

Ik vind het heerlijk om lekker met de bal in het park of op het strandje te spelen, vooral met de bal (lekker aporteren) zowel in mijn eentje als met andere hondjes, zolang ze maar niet te dominant zijn en ook grote stukken wandelen vind ik heerlijk. Wel ben ik af en toe wat angstig voor mijn mannelijke baasje (dit komt door mijn verleden, ik ben vermagerd in een veld terug gevonden toen ik nog maar een pup was). Ik hoop dan ook een familie te vinden die daar begrip en geduld voor heeft en die kunnen omgaan met mijn angsten en die misschien een plekje voor me hebben op de bank en lekker daar met mij kunnen knuffelen. Ik ben een super lieve hond en kan ook heel veel liefde geven. 

Mag ik u m'n pootje geven voor altijd?.... wordt u mijn nieuwe baasje? 

(input 11 juni 2017)