nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Boni

Leeftijdscategorie: 9 jaar of ouder
Geboortejaar: november 2011
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2019-12-11
Land: Spanje
Toegevoegd: 08-03-2017

Omschrijving

Malaga Animales y Plantas:

Update 11 december 2019: Een vuil, verlaten en eenzaam hondje in een hondenpark; dit was de gemakkelijkste manier waarop zijn voormalige eigenaar dacht hem kwijt te kunnen raken. Boni was zo doodsbang en in paniek dat hij niemand durfde te benaderen, zelfs niet voor eten. De enige manier om hem te pakken te krijgen was door een vangkooi te plaatsen en, met een beetje geluk, proberen hem naar binnen te lokken door middel van de geur van eten. En na enkele dagen proberen ... ging hij de kooi binnen en konden we hem redden. Boni is een extreem rustige hond, hij houdt ervan knuffels te krijgen en is dol op aandacht. Hij is vriendelijk met andere honden en kan prima mee in de auto. Boni wil zijn leven van verlaten en mishandelde hond achter zich laten, hij wil weten hoe het voelt om in een lekker warm bedje te liggen, naast je te zitten als je iets eet, bedelend om wat lekkers ... hij wil hondendingen doen en niet langer tussen vier muren en achter een gesloten deur leven die maar 4 keer per week open gaat. Hij wil alleen maar gelukkig zijn, want nu vertrouwt hij de menselijke hand waarvan hij ooit in paniek raakte. Nu geeft hij kusjes en komt naar je toe voor een aai over zijn bol. Nu wil hij bij je zijn, altijd loyaal aan je zijn en je nooit meer verlaten. 12 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 8 augustus 2019: Boni is nu 3 jaar bij ons, hij heeft al zijn angsten overwonnen en is nu een gelukkige hond die geniet van zijn tijd op het speelveld met zijn kennelmaatjes en de aaitjes en knuffels van de vrijwilligers. Helaas weet boni nog niet hoe het leven is buiten de tralies van zijn kennel is, hij weet niet wat een zacht en warm bed is tijdens de koude dagen. Hij weet niet wat een rustige wandeling is zonder tijd om terug te keren naar de kennel, noch wat genieten van het snuffelen in het verse gras is en een hand die hem aait terwijl hij een siësta houdt. Boni kan het heel goed vinden met zijn maatjes en loopt prima aan de lijn. We hopen zo dat lieve Boni binnenkort kan gaan genieten van een liefdevol thuis en zal ondervinden wat echt geluk is. 14 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 2 augustus 2017: Onze lieve Boni is uitgegroeid tot een dierbare podenco, betrouwbaar en blij. Er is niets overgebleven van de bange en onder de wonden zittende Boni, die naar het asiel kwam. Hij heeft zijn angsten verloren, hij is aanhankelijk en wordt graag aangehaald, hij is een evenwichtig hondje geworden. Boni zou nu alleen nog moeten weten dat er nog een ander leven is buiten de tralies van zijn kennel, waar hij gelukkiger zal zijn dan hij nu is, waar hij niet “maar” een half uurtje de tijd heeft om lekker te rennen maar de vrijheid krijgt om te rennen in vrijheid. Wie wil de liefdevolle familie zijn die Boni nodig heeft om helemaal gelukkig te worden.

Input 8 maart 2017: Boni werd verlaten bij een hondenschool. Hij had meerdere verwondingen en het kostte ons meer dan een uur om hem te vangen. Hij schreeuwde toen we hem benaderden - een teken dat hij was geslagen. Na enkele maanden bij ons heeft hij zijn vertrouwen in mensen herwonnen. Hoewel hij nog steeds vrij timide is benadert hij de vrijwilligers beetje bij beetje om te worden aangehaald. Boni is niet een hele speelse hond, zijn voorkeur gaat uit naar wandelen aan de riem en een beetje rond snuffelen. Hij is het meest op zijn gemak als hij met andere honden is en hij kan erg goed met hen overweg, zowel met mannetjes als met vrouwtjes. Boni is een hond die heel veel liefde nodig heeft om hem zijn vroegere leven van wreedheid en lijden te laten vergeten. Bent u die familie die veel liefde te geven heeft, denk dan eens aan lieve Boni.

 

 

Video