nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Snoopy

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: februari 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-08-30
Land: Spanje
Toegevoegd: 28-02-2017

Omschrijving

Opvang Spanje:

Update 30 augustus 2019: 'Hallo, mijn naam is Snoopy en je zou me kunnen omschrijven als een 'High Energy Dog' Ik bruis van de vitaliteit en levenslust waarschijnlijk omdat mijn moeder een Galgo is. Mijn passie is gaan wandelen en lekker rennen, ik hou van de buitenlucht. Ik ben geen jongen om in een appartement te wonen maar ik word helemaal happy van een grote goed omheinde tuin waar ik helemaal loos kan gaan. Het liefst heb ik een baasje dat me precies zegt wat ik wel en niet mag doen. Ik ben ontzettend leergierig en best wel intelligent (zonder bescheiden te zijn) en ik ben erg benieuwd wat ik nog allemaal kan leren van een nieuw baasje. Met andere honden heb ik geen probleem maar ik prefereer om de onverdeelde aandacht te krijgen. Ondertussen zit ik al een paar jaar bij een lieve opvangdame maar ik kijk er zo naar uit om deel uit te maken van een gezellige gezinnetje, dat is mijn droom en waar ik helemaal gelukkig van zou worden.

Update 2 december 2018: Snoopy is een vrolijk baasje. Hij houdt ontzettend van wandelen en is speels met de andere honden. Het is een knuffelaar en houdt van aandacht. Het is een echte clown en animator die graag zijn baasjes aan het lachen brengt. 6 nieuwe foto’s en video toegevoegd.

Input 28 februari 2017: Dit is Snoopy en hij is 2 maanden geleden gevonden op het industrieterrein, helemaal uitgehongerd en bijna doodgevroren, het kan in Andalusië dus ook flink koud zijn. Gelukkig lopen er veel mensen met een groot hart rond en al snel ontfermde er zich iemand om hem. Snoopy’s bovenkaak is langer dan z’n onderkaak maar daar heeft hij helemaal geen last van. Het is zo'n blije hond, altijd vrolijk en goedgeluimd en hij doet niets liever dan knuffelen en spelen. Wie heeft er een mooi plekje voor deze leuke jongen.

 

Video