nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Lolo

Leeftijdscategorie: 9 jaar of ouder
Geboortejaar: 2009
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-04-02
Land: Spanje
Toegevoegd: 21-06-2014

Omschrijving

Pets Angels:

Update 2 april 2019: Lolo is in de loop der jaren enorm veranderd. Hij is minder verlegen. Is perfect met zijn pleegmoeder en is geïnteresseerd in vreemden. Omdat hij van lekkernijen houdt, is hij er altijd wel bij om wat te krijgen. Lolo is nieuwsgierig en een lieve jongen, hij veroorzaakt nooit problemen. Hij is altijd goed met de honden en ook met katten. Kleine Lolo is nog steeds op zoek naar zijn eigen lieve baasje, bent u dat? 11 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 19 januari 2019: Lolo is erg vooruit gegaan en is minder verlegen tegenover vreemden. Zoals je ziet, komt hij zelfs een koekje halen, wat best een grote stap is voor hem. Lolo is goed met alle honden, hij speelt graag met de pups. Op dit moment is hij de hondenoppas voor 10 puppy's, kleintjes en grote. Lolo veroorzaakt nooit problemen, hij is een brave jongen en geweldig met alle honden en ook met de katten. Hij volgt zijn pleegmoeder overal en gaat graag wandelen. Lolo loopt dan netjes naast haar, hij hoeft daar nooit aan de lijn. Hij komt wanneer ze hem roept. Hij is een heel braaf hondje. Welk baasje is op zoek naar zo’n lief hondje en maakt daarbij Lolo ook nog eens heel gelukkig? 4 nieuwe foto's toegevoegd

Update 18 juni 2018: Lolo is een verlegen hondje. Hij is speels en gehoorzaam. Wel is hij schrikachtig en duurt het even voordat hij iemand vertrouwt. Hij rent altijd rond los van de riem en luistert goed naar zijn opvangmoeder. Hij is gek op andere honden en vindt het geweldig om met puppies te spelen! Ook kan hij met katten samen. 4 nieuwe foto's zijn toegevoegd.

Update 18 mei 2018: Lolo is nog steeds wel een beetje een verlegen hondje maar met zijn opvang moeder is hij geweldig en wil hij overal mee naar toe. Wandelingen vindt hij heerlijk en hij loopt niet weg bij haar. Lolo is goed met andere honden en hij vindt het heerlijk om met pups te spelen. Ook kippen en katten zijn geen probleem voor hem. Hij is niet hyper actief, in huis is hij een rustige jongen, maar als hij rent en speelt is het een heel ander hondje en dat is zo geweldig om te zien. Lolo zit nu al 5 jaar in het opvanggezin en zou toch nog heel graag een eigen baasje hebben die hij helemaal kan vertrouwen en waar het niet te druk is. Heeft u dat mooie plekje samen met veel aandacht en liefde voor Lolo? 8 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 23 december 2017: 8 nieuwe foto's toegevoegd

Update 9 mei 2017: 10 nieuwe foto's 

Update 1 maart 2017: Lolo is nog steeds een verlegen jongen, maar hij blijft graag in gezelschap van zijn pleegmoeder. 8 nieuwe foto's zijn toegevoegd.

Update 12 juni 2016: 7 nieuwe foto's.

Update 26 januari 2016: Lolo is nog steeds een beetje voorzichtig en heeft echt een baas nodig die hem de tijd geeft. Met honden en katten gaat hij prima om maar bij mensen kijkt hij de kat uit de boom. Wie kunnen alleen maar gissen hoe hij zo angstig is geworden. Een ouder echtpaar gaat wel eens met hem wandelen in het bos en hij vindt dat echt geweldig. Zij hebben volledig zijn vertrouwen. Hij is zo lief als hij bij mensen is die hij vertrouwt. Hij heeft echt een rustig thuis nodig waar hij alle aandacht en liefde krijgt. Een baas die lekker met hem gaat wandelen. Voor zo'n baas doet Lolo alles. 5 nieuwe foto's.

Update 23 oktober 2014: Lolo is in de opvang om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij is nog steeds angstig maar als hij je eenmaal kent wordt hij opener een komt zelfs naar je toe om geaaid te worden. Hij zoekt zijn eigen huis waar hij het leven vol vertrouwen tegemoet kan zien. Waar door zijn angst heen gekeken wordt en hij geholpen wordt om meer zelfvertrouwen te krijgen. Heeft u een warme mand en de tijd om Lolo te begeleiden? Dit kleine mannetje heeft u hard nodig. 3 nieuwe foto's.

Input april 2014: Lolo is een podenco maneto. Lolo is op dit moment angstig, maar hij gaat wel vooruit. Volgens de vrijwilliger is hij vriendelijk en is hij opener geworden. Hij heeft tijd nodig om mensen te vertrouwen. Zijn bloedtesten zijn goed.

 

 

 

 

 

Video