nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gali

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: september 2014
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Laatste update: 2020-01-19
Land: Spanje
Toegevoegd: 19-08-2016

Omschrijving

Apama:

Update 19 januari 2020: 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 10 augustus 2019: 10 nieuwe foto's en een video geplaatst

Update 26 februari 2019: Gali is een geweldige hond. Ze jaagt graag op ratten. Gali is rustig en leeft perfect samen met alle soorten honden, zowel kleine als grotere. Ze houdt van hondenspeeltjes en is heel aanhankelijk met alle vrijwilligers ook als ze ze nog niet eerder heeft gezien. Tot nu toe heeft niemand naar haar gevraagd en we begrijpen maar niet waarom, het is zo’n geweldig hondje! 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 22 maart 2017: Gali is een actieve hond. Ze vindt het heerlijk om te rennen en heeft haar dagelijkse dosis aan sprintjes trekken dan ook wel nodig. Het rennen over het open veld maakt haar gewoon gelukkig. Ze zal niet snel blaffen en is liefdevol en aanhankelijk naar de vrijwilligers. Niet teveel, gewoon precies goed. Het is voor Gali wel goed als ze een tuin heeft waar ze lekker kan uitrazen! 3 nieuwe foto's zijn toegevoegd.

Update 13 september 2016: 1 nieuwe foto

Input 19 augustus 2016: Gali is weer één van de zovele podenco’s in Andalusië die achtergelaten worden omdat ze niet goed genoeg zijn voor de jacht. Ze werd in juni gevonden door een man die zijn hond uitliet. Gali was erg mager, vies, hongerig en vol met vlooien. Ze is meteen gewassen en gedesinfecteerd en liet het allemaal gewillig toe. Gali leeft perfect samen met andere honden. Ze loopt al mooi aan de riem en is al zindelijk. Gali is, in het asiel, een erg braaf en liefdevol hondje met de vrijwilligers. Ze vindt het heerlijk om met de andere honden te spelen. Gali is ook erg slim en gehoorzaam, ze gaat zelf naar haar kennel als het tijd is om te gaan slapen. Gali is een erg mooi hondje en we zijn dan ook bang dat ze op een dag gestolen wordt uit het asiel. Het zou echt geweldig zijn als ze uit de kennels zou mogen en dan natuurlijk het liefst naar een huis waar voor altijd van haar gehouden wordt.

Video