LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Casper

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 17
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
03-05-2024

Omschrijving

Opvang Greet:

Casper werd gevonden samen met Kat, beiden zwervend op het platteland. Natuurlijk weer het zoveelste slachtoffers van een jager die ze aan hun lot heeft overgelaten. Gelukkig zochten ze onderdak bij een landhuis dat voor hen de deuren  opende. De man bracht ze naar de plaatselijke politie om te controleren of ze een chip hadden maar natuurlijk geen chip.
Hij nam ze mee terug naar zijn huis en nam contact op met ons asiel. Hij vertelde ons wat er was gebeurd maar op dat moment was het voor ons onmogelijk om ze op te halen, het asiel was overvol. We konden geen ruimte meer voor ze maken en we vroegen de man of hij ze een paar dagen bij zich kon houden tot ons transport met geadopteerde honden zou vertrekken. Gelukkig zei hij ja, na een week hebben we Casper en Kat opgehaald.
Casper is niet bang, hij is rustig, aanhankelijk en geniet van aandacht en knuffels. Hij kan goed overweg met zowel reuen en teven. Hij geniet van de wandelingen. Hij krijgt elke dag meer zelfvertrouwen, rent in de patio en speelt met de andere honden.

Hopelijk komt er snel een lieve familie speciaal voor hem die er voor zorgt dat hij het asiel mag inruilen voor een lekker warme mand.

(Input 3 mei 2024)

Video

dogstars