LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Santos

Geboortejaar: april 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 45
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
03-05-2024

Omschrijving

Opvang Greet:

Santos kwam, net als vele anderen, naar ons asiel omdat hij rondzwervend werd aangetroffen, alleen in het veld, zonder enige vorm van hulp, alleen van de persoon die ons op de hoogte heeft gesteld. Weer een hond waar we eigenlijk geen plaats voor hebben maar we konden hem niet aan zijn lot overlaten.

Hem op straat te laten lopen in toen regenachtige koude dagen en nachten was geen optie. Zijn ogen vroegen ons om hulp. Santos had geen chip en alles wees erop dat een gewetenloze jager hem heeft achtergelaten.
Snel weer aan jet herindelen van de kennels om ruimte voor hem te kunnen maken en opnieuw accepteerden de andere reuen de nieuwe veranderingen in de kennel en accepteerde Santos onmiddellijk.
Santos is vrolijk, heeft een lief karakter, is aanhankelijk, actief, speels, niet bang en hij heeft zich heel goed aangepast aan de groep die op onze patio is gevormd, hij hoort bij de roedel.
Hij zou geschikt zijn voor een familie met kinderen en hij loopt ook al goed aan de lijn.

We hopen dat dit vrolijke ventje snel wordt opgemerkt door een eigen, lieve familie die hij waarschijnlijk nooit eerder heeft gehad.

(Input 3 mei 2024)

Video

dogstars